Danıştayda Dava Devam Ederken Ek dilekçe Sunulur mu?
Herkese merhaba.Arkadaşlar Danıştay 5. daireside açmış olduğum bir temyiz davası bulunmaktadır.Dava 2010 yılından beri devam etmektedir.Davayı sorguladığımda Savcılık Görüşüne Gönderilmek Üzere Bekletiliyor ibaresi yazmaktadır.Dava ile ilgili elime yeni bilgi ve belgeler geçti.Bu aşamada Danıştaya bu belgeleri ek bir dilekçe ile sunamaz mıyız? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
Cevap: Danıştayda Dava Devam Ederken Ek dilekçe Sunulur mu?
Davanın sonucunu etkileyebilecek bilgi ve belgeleri ek bir dilekçe ile Danıştay'a sunabilirsiniz.
- - - Updated - - -
Davanın sonucunu etkileyebilecek bilgi ve belgeleri ek bir dilekçe ile Danıştay'a sunabilirsiniz.
Merhaba, sayın Çobanoğlu'nun dediği gibi ek bir dilekçe ile sunabilirsiniz ancak itiraz süreleri dışında ise hiç dikkate almıyorlar diye düşünüyorum.
ÇÜNKÜ; ben kendi davam için iki defa ek dilekçe gönderdim. Gönderdiğim belgelerin hiçbirisine bile bakmadan karar verdiler.
Hatta şunuda diyebilirim. Ek dilekçelerimle gönderdiğim belgeler süresi geçtiği için tamam bakmamış olabilirler dedim. Aynı belgelere ekleme yaparak Karar Düzeltme talebimi süresi içinde yaptım. Kararlarında sunduğum hiçbir belgeye bakmadan eften püften bir dayanakla RED verdiler.
Dosyam yeniden alt mahkemede inceleniyor burda bakarlar diye ümit ediyorum ama hakimlerin sicillerine işliyor diye kimsenin onlara bakacağını zannetmiyorum.
Tabi bunlar benim yaşadıklarım ve kişisel görüşlerim.
Sayın Çobanoğlu ve Haletiruhuhiyem.Vermiş oldüğünuz cevaplarınızdan ve yakın ilğinizden dolayı çok teşekkürler.Ek bir dilekçe vererek Şansımı deneyeceğim.Bakalım belki hukuk kuralları istediğimiz gibi işler.Sayğılarla......