Ben bir erkeğim ve oğlumun velayetini istiyorum
Merhabalar öncelikle..değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var..
Eşim işyerinden biriyle fiziksel değil ama duygusal ilişki yaşıyor..yani ben duygusal olarak aldatılıyorum.
Eşimin telefonunda buna dair mesajlar var hem eşim atmış hem 3.kişi.
ayrıca facebook da konuşmalrı da mevcut. 3.şahış açık açık aşkını itiraf etmiş..eşim aşka karşılık olumlu birşey yazmamış fakat ben evliyim çocuğum var bunları biliyorsun deyip terslememiş.Eşim artık beni sevmediğini söylüyor.ve sanırım yakında ayrılacağız.Şu an eşimin memleketinde yaşıyoruz.oğlumun(6.5 yaşında)bakımı konusunda eşim benden daha avantajlı çünkü eşimin annesi ve babası burada yaşıyorlar ve torunlarına bakabilirler.Tek istediğim oğlumun velayeti..
Başka hiçbir şey istemiyorum..ben oğlum olmadan yapamam yaşayamam..
Oğlumun velayetini alma ihtimalim nedir?
Yanıtlarsanız çok sevinirim..Teşekkürler..
Cevap: Ben bir erkeğim ve oğlumun velayetini istiyorum..
Ayrıca aylık gelir hususunda aynı iş kolunda devlet memuruyuz ve gelirlerimiz hemen hemen eşit..velayet konusunda belki birz daha ekstra bilgi olur..teşekkürler.
Lütfen cevap yazar mısınız?
Bir avukata giderek anlaşmalı boşanma davası açmanızı öneririm. Eğer eşinizle anlaşmazsanız büyük ihtimalle velayet kadına verilir. Bu nedenle anlaşmalı boşanma protokolüne çocuğun velayetinin babaya verilmesi yönünde madde koydurmanız, bunun da duruşmada hakim tarafından onaylanması gerekli.
Sayın litigation sizi yakalamışken bende birşey sorayım.
Peki bir anlaşmalı boşanmada bayan çalışmıyor işi yok,cocuk erkek ve 3 yaşında.
Baba asgari ücretle güvenlik görevlisi.Boşanma mahkemesinde baba cocuğu isteyebilir mi?.Cocuğun bu tabloda babada kalması mümkün mü? Teşekkürler