Vefat sonrası Kredi Yurtlar Kurumu borcunun geri ödemesi hakkında
Merhaba,
2008 yılında üniversite 3.sınıf öğrencisi olan kızımı intihar etmesi sonucu kaybettim.
Kızımın vefatından 3 ay sonra eşimi kaybettim. Kızımın vefatından 1.5 yıl sonra hesabına yatan öğrenim kredisi parası çekilmiş,
fakat benim bu paranın çekildiğinden haberim yok. Hesap kartları o zaman bana teslim edilmedi, kime verildiğini de bilmiyorum. Şimdi elime kyk'dan gelen bir dilekçe ulaştı, parayı bu ay sonuna kadar ödemem söyleniyor. Bu parayı benim almadığımı nasıl ispatlayabilirim? 2010 yılında Ziraat Bankası ATM sinden çekilen paranın kim tarafından çekildiği kamera kayıtlarından tespit edilebilir mi? Ne yapmam gerekiyor bu durumda, yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar.
Cevap: Vefat sonrası Kredi Yurtlar Kurumu borcunun geri ödemesi hakkında
oncelikle basiniz sagolsun.. atm karti ve sifresi kiziniza ait. Baska kim bilebilir. Hangi sube atm'sinden cekilmis, bir fikir yurutmeye calisin. Ancak bisey cikacagini sanmam. Cunku en basta siz kizinizin ogrenim kredisi aldigini bilen bir kisi olarak kredi ve yurtlar kurumuna muracat edip durumu bildirmeliydiniz bunun yanisira bankalara da tabi.. kolay gelsin.