dolandırıldım yarrdım lütfen
Arkadaşlar bir online oyundan karakter satın alacaktım.
Bir forum sitesinden birini buldum.
MSN'de konuştuk.
Farklı şehirlerde olduğumuz için yüzyüze alamadım karakteri.
Bana dedi ki "ben başka bir online oyun oynuyorum bana orda kullanacağım 150TL lik bir kod satın al bende sana karakteri vereyim"
Ben bu satışların yapıldığı bir internet sitesine PTT'den para yatırıp dediği kodu aldım.
Adamla anlaştık kodu vercektim oda bana karakteri vercekti.
Kodu verdim adam uçtu gitti.
Adamın email adresi,konuşma kayıtları,adı soyadı ve telefon numarası var.
Bu şekilde bilişim suçlarına şikayet etsem sonuç alırmıyım? Yoksa bir bardak soğuk su mu içeyim? Adam suçlu çıkarsa cezası ne olur?
Cevap: dolandırıldım yarrdım lütfen
PTT dekontu ve diğer elinizdeki delillerle suç duyurusunda bulununuz.Size bir bardak soğuk su ikram edeceklerini sanmıyorum:)
Cevap: dolandırıldım yarrdım lütfen
Alıntı:
bestseller rumuzlu üyeden alıntı
PTT dekontu ve diğer elinizdeki delillerle suç duyurusunda bulununuz.Size bir bardak soğuk su ikram edeceklerini sanmıyorum:)
ptt dekontu adamın üstüne değil. ben istediği kodu satın almak için yatırdım ama?
İnternet üzerinden oyun karakteri almak isterken
Arkadaşlar bir online oyundan karakter satın alacaktım.
Bir forum sitesinden birini buldum.
MSN'de konuştuk.
Farklı şehirlerde olduğumuz için yüzyüze alamadım karakteri.
Bana dedi ki "ben başka bir online oyun oynuyorum bana orda kullanacağım 150TL lik bir kod satın al bende sana karakteri vereyim"
Ben bu satışların yapıldığı bir internet sitesine PTT'den para yatırıp dediği kodu aldım.
Adamla anlaştık kodu vercektim oda bana karakteri vercekti.
Kodu verdim adam uçtu gitti.
Adamın email adresi,konuşma kayıtları,adı soyadı ve telefon numarası var.
Bu şekilde bilişim suçlarına şikayet etsem sonuç alırmıyım? Yoksa bir bardak soğuk su mu içeyim? Adam suçlu çıkarsa cezası ne olur?