Senet borcunu ödedim ama icraya vermiş almadım diyor
merhabalar 3000 tl değerindeki 2008 vadeli senedimi ptt yoluyla açıklama yazarak şu senede diye ödedim 150 tl borcum kaldı ancak alacaklı ben almadım diyor icrada geçen sene açılmış dekontlar elimde bana tebligat gelmedi mernis adresimde yokum itiraz hakkım var mı icrayı durdurur mu lütfen yardım ne yapmalıyım
Cevap: senet borcunu ödedim ama icraya vermiş almadım diyor
Alıntı:
bursalı16 rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar 3000 tl değerindeki 2008 vadeli senedimi ptt yoluyla açıklama yazarak şu senede diye ödedim 150 tl borcum kaldı ancak alacaklı ben almadım diyor icrada geçen sene açılmış dekontlar elimde bana tebligat gelmedi mernis adresimde yokum itiraz hakkım var mı icrayı durdurur mu lütfen yardım ne yapmalıyım
elinizdeki belgelerle birlikte icra dairesine gitmeden önce bir avukatta yardım alın. konu ciddi.
Cevap: senet borcunu ödedim ama icraya vermiş almadım diyor
Şartları oluşmuşsa usulsüz tebligat, gecikmiş itiraz şikayetinde bulunabilirsiniz. Şikayetinizin kabul edilmesi halinde muhtemelen aleyhinize ya icra mahkemesinde itirazın kaldırılması veya genel mahkemede itirazın reddi davası açılacaktır. Bu dava esnasında senedin ptt yolu ile ödendiğini ileri sürebilirsiniz.