Cevap: İstifam ile ilgili
Hem noter kanalıyla istifa ettiğinizi bildirdiniz, hem de kart basarak işyerine gitmeye devam ediyorsunuz ! Bu nasıl bir istifadır anlamadım doğrusu.
İşe gidip gelmeye devam ederek istifanızdan vazgeçmiş gibi değerlendirilebilirsiniz.
Artık birt çalışanı olmadığınız firmaya ait olan personel kartını teslim etmenizde nasıl bir sakınca gördünüz? KArtı teslim edin,
Ne yazdığını bile okumadan imzalamam da imzalamam mantığıyla imzadan kaçırdığınız belgeyi önce bir okuyun, sonra da dilerseniz, Ağustos 6sına kadar banka x bankası y hesabınıza ödenmesi koşuluyla ... notu düşerek imzalayabilirsiniz ( bence)
Cevap: İstifam ile ilgili
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hem noter kanalıyla istifa ettiğinizi bildirdiniz, hem de kart basarak işyerine gitmeye devam ediyorsunuz ! Bu nasıl bir istifadır anlamadım doğrusu.
İşe gidip gelmeye devam ederek istifanızdan vazgeçmiş gibi değerlendirilebilirsiniz.
Artık birt çalışanı olmadığınız firmaya ait olan personel kartını teslim etmenizde nasıl bir sakınca gördünüz? KArtı teslim edin,
Ne yazdığını bile okumadan imzalamam da imzalamam mantığıyla imzadan kaçırdığınız belgeyi önce bir okuyun, sonra da dilerseniz, Ağustos 6sına kadar banka x bankası y hesabınıza ödenmesi koşuluyla ... notu düşerek imzalayabilirsiniz ( bence)
Cevabınız için teşekkürler. Aslında kartı vermem değil de kendileri verdiğime dair herhangi bir yazı vermedikleri için vermek istemedim. bende bana zimmetli mi bilmiyorum? herhangi bir imza karşılığı almadım sadece girtişte verdiler. Bu yüzden. Bugün çıkış yaparken kartım çalışmadı zaten. Kime vereceğim, verdiğime dair herhangi birşeyde elime verilmiyor. ama önemli değilse yarın gider veririm. bugün çalışma belgesi verdiler aldığıma dair imza attım. bunun yanında noterden ellerine herhangi bir bildirim ulaşmadığı için bana karşı işe devam etmiyor diye tutanak tutmalarından korktuğum için işe devam etmek istiyorum. zaten bugün gelme bir daha diyip gönderdiler bende biraz kortum. kartta bende kaldı. kartı veriyim mi? karşılıklı alacak verecekle ilgili herhangi bir kağıt imzalamadım sadece çalışma belgesini imzaladım. noter kağıdı ulaştığında sigortadan çıkışımı yapacaklarını söylediler. o zaman paramı yatırıp haber vereceklermiş. bende gidip hem kartı verecekmişim hemde karşı tarafa imza atabilecekmişim karşılıklı alacak verecekle ilgili. yani diyorsanız kartı ver verdiğine dairde herhangi bir belge alma. veriyim sorun değil ama vermedin derlerse diye korkuyorum. bunun yanında artık devam etmeyeceğim. ama paramı ağustos 6'sına kadar yatıracaklarına dair şart yazın demişsiniz ama neden o tarihi verdiniz? o yazıyı nereye yazman gerekiyordu. çalışma belgesine ise ona yazmadım. yok başka bir belge var ise nereye bilmek isterim. çünkü çıkışımla ilgili birde ibraname gösterdiler hakkımda alacağım maaşın ve alacak verecek olmadığına dair yazıyla yanlız o kağıda da benim imza atmama gerek yok dediler. artık birşeye imza atmama gerek yokmuş bunada yokmuş dediler. cevabınızı bekliyorum. inanın sağlıklı birşekilde ayrılmak istiyorum. göstereceğinizi yola ihtiyacım var.