Kredi kartı yıllık kart bedeli hakkında
hsbc bankasından kredi kartım var her sene nerdeyse 50 veya 60 tl arasında bir para kesiliyor bir arkadas dediki bu para kesmeleri önlene biliyormus bankaların ben simdi bu yıllık ucretin kesilmesini engelleyebilirmiyim bankayı aradım dedim böle böle ama onlar böle bişiyin olmadıgını sölediler zaten ben kredi kartını alirken imzalamişim yıllık ucretini kabul ediyorum diye sizce ne yapamalıyım mesajınızı bekliyorum
Cevap: kredi kartı yıllık kart bedeli hakkında
Alıntı:
fatih11e rumuzlu üyeden alıntı
hsbc bankasından kredi kartım var her sene nerdeyse 50 veya 60 tl arasında bir para kesiliyor bir arkadas dediki bu para kesmeleri önlene biliyormus bankaların ben simdi bu yıllık ucretin kesilmesini engelleyebilirmiyim bankayı aradım dedim böle böle ama onlar böle bişiyin olmadıgını sölediler zaten ben kredi kartını alirken imzalamişim yıllık ucretini kabul ediyorum diye sizce ne yapamalıyım mesajınızı bekliyorum
O bedeli ödemek istemiyorsanız, tek şansınız kredi kartınızı iade etmeniz.
Cevap: Kredi kartı yıllık kart bedeli hakkında
Alıntı:
fatih11e rumuzlu üyeden alıntı
Fatih Bey Merhaba,
Bende aynı problemi Garanti bankası ile yaşıyorum ve böyle bir imkan olmadığı cevabını verdiler bana da. Aşağıdaki link aracılığı ile gerekli adımları izledim. Şu anda tüketici mahkemesi aracılığı ile dava açma aşamasındayım. Geriye dönük ödeme talebinde bulunuyorum. Linki sizde bir inceleyin isterseniz. Son ihtimal kartınızı kapatırsınız, onlar sizi neden kapattınız diye ararlar zaten iyi harcama yapıyorsanız.
http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=320888
Saygılar...