Yenİ Çikan denetİmİ serbestlİk yasasi bana yarar mı?
Askerİ mah. 5-5-5-5-5 toplam 25 ay 5 ayri fİrar dan sİvİl mahkemeden 2004 tarİhlİ yasadan 1 sene 2 ay ve yenİ yasadan 2 sene ceza geldİ Şİmdİ ertelemde bunlarin toplam yatari ne kadar ve denetİmİ serbestlİkten yargilanabİlİyormuyum.eskİden kesİlmİmİŞ bİr para cezam var sİcİlİmde bu engelmİ.
Cevap: Yenİ Çikan denetİmİ serbestlİk yasasi bana yararmi
Yani toplam 3 sene 2 ay cezan var deyilmi bunun 3/2 sinı yatacaksın yani 2 sene yatman gerekecek yeni yasadan faydalanman için cezanın 1 seneden az olması gerekiyor en basit şart bu başka şartlarında vardır tabii ama siz 1 seneyi içerde geçirdikten sonra kalan 1 sene için faydalanabirsiniz
- - - Updated - - -
Yani toplam 3 sene 2 ay cezan var deyilmi bunun 3/2 sinı yatacaksın yani 2 sene yatman gerekecek yeni yasadan faydalanman için cezanın 1 seneden az olması gerekiyor en basit şart bu başka şartlarında vardır tabii ama siz 1 seneyi içerde geçirdikten sonra kalan 1 sene için faydalanabirsiniz
Cevap: Yenİ Çikan denetİmİ serbestlİk yasasi bana yararmi
hayır toplamda yeni yasadan 4 sene 1 ay bunun 3/2 si 32 ay yatarı var eski yasadanda 1 sene 2 ay bununda 4 ay 15 gün yatarı var toplam 36 buçuk ay yatarı var bunun 3 ayını yattım 33 buçuk ay kaldı 3 pakette 2 sene altındakilerede vuruyor benim cezalarım ayrı ayrı 2 senein altında 33 ayın ne kadarını yatarım ve denetimi serbestlikten yararlanır çıkarım bunu açıklayabilirmisiniz