İşe iade davamda bilirkişi raporuna itiraz
Merhabalar, Ocak ayında açmış olduğum işe iade davamın 3. duruşması haftaya görülecek, bir önceki duruşmada hakim dosyayı bilirkişi incelemesine gönderdi, bilirkişide raporunda yüzde yüz beni haklı buldu. Davalı taraf rapora 3 gün içinde itiraz etti. itiraz sebebinde ise daha en başta dava dilekçelerinde yazmış oldukları hususları olduğu gibi kopyala yapıştır yaparak bilirkişinin tespitlerinizi kabul etmemiz mümkün değildir şeklinde bir yazı yazmışlar. Sormak istediğim soru şu, yapılan bu itirazın kabulü veya reddi hakimin kararı mı yoksa itiraz sebebiyle illaki yeniden bilirkişi incelemesi mi istenir, istenecekse bi o itiraz eder bi ben bu böyle devam eder sonuçta..avukatım işe iade davalarında genelde bilirkişi raporuna paralel karar alındığını ve davanın bu duruşmada yüzde 90 sonuçlanabileceğini söyledi, ben yine de buradaki bilgi sahibi kişilerin de fikirlerini almak istedim. Teşekkürler
Cevap: İşe iade davamda bilirkişi raporuna itiraz
Alıntı:
cagjackal rumuzlu üyeden alıntı
yapılan bu itirazın kabulü veya reddi hakimin kararı mı
Evet. Kuvvetle muhtemel hakim reddeder. Zira, anlattığınıza göre karşı taraf aynı iddiaları tekrarlamış.