Kız arkadaşım darp edildi
Merhabalar, bir kız arkadaşım bir kaç ay önce kız arkadaşıyla okul çıkışında 5 kız tarafından zorlamaya ve darpa uğradı. Kişilerde o okulun geçen sene ki mezunlarından. İkisine bu çirkin saldırıyı ve zorlamayı yaparken bir kişide videoya kayıdı ile internet ortamına sürmüş. Mahkemeye başvurmuşlar ve karakolda avukata herşeyi anlatmışlar. Mahkemenin atadığı Avukatada ulaşamayınca buraya yazmamı rica ettiler. Sosyal paylaşım sitelerindende bu iki kişiyi hala rahatsız ediyolarmış. Önümüzdeki hafta mahkemeleri var lakin bu olayları nasıl sunacakları hakkında en ufak bir bilgileri yok. Yaşları henüz 18. Hukukçu ve avukat arkadaşlarımızdan ne yapmaları gerektiği hakkında yardım etmelerini rica ediyorum. Bu iki arkadaşımıza yapılan herkesin önünde çirkin saldırıya sessiz kalmamak için. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum.
Cevap: Çok Önemli Yardım Edermisiniz?
Arkadaşım öncelikle konu başlığı konunun içeriği hakkında fikir verici olmalıdır.Çok defalar söylememize ve uyarmamazı rağmen acil, yardım, çok önemli vs. gibi başlıklar atarak site kuralları hala ihlal edilmekte.Kaydolurken site kurallarını okuma zahmeti dahi göstermiyorsunuz ancak buradaki kişilerin hiç bir karşılık beklemeden sizin sorularınızı baştan sona sabırla okuyup bir de yardımcı olmalarını bekliyorsunuz.Bu en net tabirle bencilliktir.Ben bu durumu protestı için soruya cevap yazmayacağım.Cevap veren olursa ona göre takip edersiniz.İyi forumlar.
Efendim çok özür dilerim amma şüpheniz olmasın ki kuralları tek tek okuma zahmetine katlandım. Çok acil bir durum olmasından ötürü öyle birşey yazmak mecburiyetinde bulundum. Başlıklar hakkında beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Tavrınızı saygıyla karşılıyorum.
Arkadaşlar cevap verebilecek bir kişi bile mi yok ?