Cevap: Oğlumu alabilirmiyim
Anlattıklarınıza bakılırsa böylesi bir evliliğin yürümesi zor gözüküyor, yinede öncelikli olarak sakin bir şekilde düşünüp adımlarınızı ona göre atın, şimdi yaşadığınız kötü olayların etkisiyle bu psikoloji ile yanlış kararlar almayın, kafanızda her şeyi netleştirip boşanmayı düşünüyorsanız ona göre adım atın.Açacağınız boşanma davasında bu şartlar göz önüne alındığında boşanmanız yüksek bir ihtimal.Çocuğun yaşı itibari ile velayetin size verilmesi de yüksek ihtimal, sonuç ta bunların kararını verecek olan da bir insan ve yaşanmışlıklara nasıl bakacağını ve olayları nasıl değerlendireceğini kimse bilemez ama genel de kararlar söylediğim yönde oluyor.Nafaka ve tazminat konularında bir talebiniz olmaması işinizi kolaylaştırır.Psikolojik tedavi hakkında fazla bir bilgi olmadığı için bu konuda bir şey söylemek zor ancak çocuğun velayeti için bu durum sizin aleyhinize kullanılabilir, eğer bu tedavi ciddi boyutta bir şey değilse en kötü ihtimalle hiç bir şeysiz çocuğunuzu alarak boşanmış olursunuz.
esimi aldattıgım facebook konusmalarım ve telefon kayıtlarımla ispatlanırsa. yıne cocugumu alabilirmiyim.?
esimin jigolo sitelerine uyelikleri var hiç bir zaman benle ilgilenmedigine eve hep gec geldigine bebegimle beni yanlız bıraktıgına dair şahitlerim.var yaptıgım dogru bişey degil ama cok acılar cektim ve seytana uydum tek bi hatamı herşeyime mal etmek istemiyorum .
evladımı almaktan baska amacım yok :(
lutfen cevap verin
- - - Updated - - -
lutfen cevap verin
Durumunuz eşinizle eşit görünüyor velayetin çocuğun yaşının küçük olması sebebi ile size verilme ihtimali yüksek boşanma davanızda avukat tutmanızı öneririm.
İşiniz gerçekten zor. engin beyinde dediği gibi avukat tutmanızda fayda var.
evet esimin elinde kanıtlar var benim elimdekiler cok basit kalıyor görüştügüm kişi ile ilişkim olduguna dair net kanıtlar var avukat tuttum dava acıldı
banka ipotekli evimiz var benim altınlarımı kullanarak yazıldık bir kısmını ödedik.
Avukat tuttum ama kafamdaki soruları cözemiyorum. yanlış seyler yapmış olmama ragmen cocugumdan başka hiç bir talebim yok . nasıl bir yol izlemem gerekir .
eşini facedeki konuşmalarla alddattıgını ve üstüne üstlük de bunları buraya yüzün dahi kızarmadan yazman açıkcası ne durumda oldugumuzun kanıtı bence benim eşim onu darp ettigime dair iftira attı ve kanıtlayamıyorum siz kadınsal benliginizi kullanarak erkekleri magdur ediyorsunuz allah katında yüüznüz nasıl olacak bilmiyorum allah ısla etsin sizi....
Alıntı:
engin0606 rumuzlu üyeden alıntı
eşini facedeki konuşmalarla alddattıgını ve üstüne üstlük de bunları buraya yüzün dahi kızarmadan yazman açıkcası ne durumda oldugumuzun kanıtı bence benim eşim onu darp ettigime dair iftira attı ve kanıtlayamıyorum siz kadınsal benliginizi kullanarak erkekleri magdur ediyorsunuz allah katında yüüznüz nasıl olacak bilmiyorum allah ısla etsin sizi....
sen benim hayatımla ilgili ne biliosun da konuşuyorsun insan hata yapmış olabilir katillerin bile savunulmaya ihtiyacları var kimse durduk yere boyle şeyler yaşamaz sana soran da yok ben bilgili insanlardan nasıl bir yol cizmem gerektigini ögrenmeye calışıyorum yukarda esimin de sürekli olarak bana kötü davrandıgı dövdugu aldattıgına dair yazılarım var benim cımbızla cekip onu mu aldınız içinden bilip bilmeden konuşmak bizim toplumuzda yasanıyor sadece.