Cevap: Hakaret davasi ve sonuÇ
Hiç birşekilde hakaret ettiğinizi , küfür ettiğinizi kabul etmeyin.Sonra olayı anlatın,yanınızda şahitiniz vs.. var mıydı ? Ama sizin hikayeniz bana pek inandırıcı gelmedi.Siz sağından geçtiniz ve gittiniz ise neden şikayetçi oldular acaba ? Ceza almanız muhtemel gibi görünüyor.Acaba olayın olduğu yerde mobese kamerası vs.. olabilir mi ? Çünkü şikayetçinin eşi dostu ne kadar doğru şahitlik yapabilir bunu hakim de düşünecektir.Siz hiçbirşekilde kabul etmeyin.
Bu gün alış veriş yaptığım markette arkadaş başından geçen şu olayı anlattı;
İşten çıktıktan sonra gece 12:30 da eve geldiği zaman araba park etmiş üst komşusu,dairesi yarı bodrummuş,korkuluğa kadar yanaşmış,kaldırımı da kapatmış.Arkadaş mavi bir keçeli kalem gibi bir kalemle tampona,bu ne biçim park etme,bir daha kine evin içine beklerim,anladın sen onu yazmış.
Mala zarar verme,hakaret davasından 3700 tl ceza yemiş:).Bir yanlışlık yok mu diye sordum,temyiz felan,cezayı yedik dedi.Üst komşusu arabayı değiştirmiş,komşusunun olduğundan haberi yokmuş.Uzlaşma istemiş uzlaşılmamış,karşı taraf uzlaşmamış.
Şimdi dava olacak,iftiraya uğrayıp cezaya maruz kalınacak. Bu arada siz durup,onlarda durup siz küfür ettiniz ve gittiniz onlarda karakola gitti.Küfürü yerim,şikayet ederim olmuş yani.:) İfadeleri çelişkili gibi duruyor.
İnşallah anlattığınız gibiyse ceza almazsınız.
Bu gün alış veriş yaptığım markette arkadaş başından geçen şu olayı anlattı;
İşten çıktıktan sonra gece 12:30 da eve geldiği zaman araba park etmiş üst komşusu,dairesi yarı bodrummuş,korkuluğa kadar yanaşmış,kaldırımı da kapatmış.Arkadaş mavi bir keçeli kalem gibi bir kalemle tampona,bu ne biçim park etme,bir daha kine evin içine beklerim,anladın sen onu yazmış.
Mala zarar verme,hakaret davasından 3700 tl ceza yemiş:).Bir yanlışlık yok mu diye sordum,temyiz felan,cezayı yedik dedi.Üst komşusu arabayı değiştirmiş,komşusunun olduğundan haberi yokmuş.Uzlaşma istemiş uzlaşılmamış,karşı taraf uzlaşmamış.
Şimdi dava olacak,iftiraya uğrayıp cezaya maruz kalınacak. Bu arada siz durup,onlarda durup siz küfür ettiniz ve gittiniz onlarda karakola gitti.Küfürü yerim,şikayet ederim olmuş yani.:) İfadeleri çelişkili gibi duruyor.
İnşallah anlattığınız gibiyse ceza almazsınız.
arkadaşlar olay gerçekten anlattığım gibi.zaten araba içinde annem,babam,ve eşim 2 tane çocuğum var 1 tanesi 2 yaşında.gerçekten inat edip durabilirdim ama bu zamanda hayır.benim anlamadığım şikayet edenin 1.derece akrabaları böyle bir olayda benim evladım haksız demez değil mi?
CEVAPLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
Medeni ülkelerde korna sadece acil durumlarda kullanılır. Işıkta bile adam yeşil yanınca geçmiyorsa arkadan korna çalamazsanız. Bizde kanun nedir bilmiyorum, ama geçen dolmuşta giderken saydım. Adam 10 dakika icinde 20 den fazla korna çaldı.
Siz zaten acil bir durum yokken adama korna çalarak tacizde bulunmuşsunuz.
Alıntı:
cemil1 rumuzlu üyeden alıntı
Medeni ülkelerde korna sadece acil durumlarda kullanılır. Işıkta bile adam yeşil yanınca geçmiyorsa arkadan korna çalamazsanız. Bizde kanun nedir bilmiyorum, ama geçen dolmuşta giderken saydım. Adam 10 dakika icinde 20 den fazla korna çaldı.
Siz zaten acil bir durum yokken adama korna çalarak tacizde bulunmuşsunuz.
Bana korna kültürü varmış gibi geldi.Moskovada 5-6 saat trafikte gidip 1 tane bile korna sesi duymadım.Binlerce araba trafikte.
Bizde ışıkta beklenildiği zaman en öndeki araç ışığı takip etmek yerine nede olsa korna çalar arkadaki araç deyip trafik lambası yerine korna ile hareket ediliyor.
Ayrıca trafikte saçma sapan araç kullanmaya gerek yok.Hem sol şeride geçip hem lakayıt araç kullanmaya gerek yok.Trafikte sabırlı olmak lazım ama cins araç kullananlara el kol hareketi yapılmıyor değil yani,hak ediyorlar.