-
Tazminat davası
yaklasık 1 yıl oncesınde estetık operasyon gecırdım. fark edılebılır bı sorun cıktı vucutta. hem tazmınat davası maddı manevi hemde amelıyata gıren 2 doktoru cezalandırmak hemde hastaneyı. kısacası bu ısle ılgılı herkesı dava etmek ıstıyorum. ayrıca avukat olarak kımı secıyım karar veremedım ne ozellıkler aramalıyım avukatta bu konuda. bu dava benım ıcın cok onemlı kaybetmeyı hıc dusunmek dahı ıstemıyorum. bu bana ne kadara maal olur. tesekkurler.
Fatih GÜNER
İnş.Yük.Müh.
-
Doktorlar size ne vaad etmişlerdi,sonuç ne oldu?Aslında doktorlar size şu an ki durumla karşılaşma ihtimalinizin olduğunu söylemişler miydi?Doktorların şu an ki durumunuzla ilgili,gerek sizi yanıltmaları gerek operasyondaki hataları nedeniyle bir kusurları var mı?Bu tip soruların yanıtlanması gereklidir.Manevi tazminat için mesela şu an ki haliniz nedeniyle manevi,ruhsal bir çöküntüye,üzüntüye vs sahip olmanız gereklidir.Maddi tazminat için,bu durumunuzun menfi yada müspet maddi kayıplara neden olması gerekli.
Avukat için birşey söyleyemiyeceğim,fakat bence borçlar ve ceza hukuku konusunda çalışan bir avukat işinize daha çok yarar.
İyi günler...