Yapı kredi ve deniz bank harcama itirazı
İyi günler arkadaşlar..
kredi kartı harcama itirazında bulundum yapı kredi avukatımın aracılığı ile yaptığım itirazı kabul etmedi tekrar dilekçe istedi gönderdim işleme almadı direk sözleşme istiyorlar .. böyle bir sözleşme alamıyacağımda zaten ortada..
deniz bankta 60 günlük süreç bitiminde harcamalar 3d secure ile yapılmış bankamız birşey yapamıyor karşı tarafın savunması bu diyor..
bana yardımcı olacak ya da yol gösterecek arkadaşlar varmıdır ?
Cevap: Yapı kredi ve deniz bank harcama itirazı
yapacak hiç birşey yok mu ? 160 kişi okumuş ve cevap yok .. dostlar yardım etmek kötü birşey mi ?
Cevap: Yapı kredi ve deniz bank harcama itirazı
Alıntı:
emrecan82 rumuzlu üyeden alıntı
yapacak hiç birşey yok mu ? 160 kişi okumuş ve cevap yok .. dostlar yardım etmek kötü birşey mi ?
detay vermemissini ki nasil yardimci olalim. Harcama itirazini neye dayanarak yapiyorsunuz. Kart sizden habersiz imzasiz olarak mi kullanilmis, yoksa sifre ile harcama yapildi ise itiraz etme sansiniz yok. Eger aldiginiz mal bozuk, eksik, kusurlu veya herhangi bir ayipli mal ise ve satici bunu degistirmeyi yada iade almayi kabul etmiyorsa bankanin bildigim kadariyla baski yapma sansi var. ( detayini ogrenmek lazim). yada aldiginiz fatura veya fis ile satici aleyhine dava acmak.