müşteki olan şikayette bulundum cep telefonuma mesaj geldiğinden ötürü ev adresimde annem tebligatı almamış şahıs bulunmuş polis kızıyor kaçak diye göndercem dedi sonuç ne olur teşekkürler
Printable View
müşteki olan şikayette bulundum cep telefonuma mesaj geldiğinden ötürü ev adresimde annem tebligatı almamış şahıs bulunmuş polis kızıyor kaçak diye göndercem dedi sonuç ne olur teşekkürler
Yazınızdan pek bir şey anlamadım. Ayrıntılı anlatınız.
ben müştekiyim şikayette bulundum şikayet ettiğim şahıs bulunmuş ev adresime karakoldan şahsın bulunduğu için savcılığa gitmem için evrak getirmişler annem korkmuş almamış polis de kaçak diye evrakı göndercem diyor savcılığa gitmezsem ne olur teşekkürler
kolay gelsin cep telefonuma megelen sapık mesajlardan ötürü savcılığa şikayette bulundum ve ifademi savcılıkta verdim şahıs bulununca eve adresime polis aracılığıyla tebligat gelmiş savcılığa ifade vermeye gidecekmişim tekrar benim işyerinden izin alma imkanım yok nasıl yapabiliriz gitmezsem ceza çıkar mı yardımcı olur musunz teşekkürler
bir de şikayeti geri çekmek istersem savcılığa dilekçe ile mi gitmem gerek savcılığa gitmeden faksla olmaz mı