Cevap: Telefonda hizmet alımı
Söz konusu şirketten bu hizmeti bilerek isteyerek alan birilerinin olup olmadığını merak ediyorum.
Çünkü bana göre çok anlamsız bir "hizmet". Kredi kartı ile kontör yüklemek için aylık 10 lira hizmet bedeli neden versin ki insanlar? Zaten operatörün kendisinden kredi kartı ile kontörü her daim yükleyebiliyorsunuz. Hem de bedava.
bana 59tl ye aynı numarayı yaptılar ve gecn gün Turkceli aradım,kendilerininolmadığını dava acmamı söylediler
Öncelikle Şenol bey yukarıda ki yazdıklarımı iyi okursanız 24 ay boyunca ücretsiz bir şekilde arayıp kontor yükleme işlemini yaparken hediyeler vereceklerini söylediler . Yani 89 tl alıp 96 tl hediye ve ilk 5 yüklemeye 12 tl hediye . Bu hediyelerin yanında eğer evinizde internet olmadğı zaman ve şarzınız bittiyse çalışan tek telefonunuzda konturlu olup faturalı hattınızı kullanamıyorsanız atm den de yükleme yapacağınız zaman sistemsel bir arıza vardır daha sonra deneyiniz diye çölde bedevi durumunda bir kaç kez kalırsanız bu durumu anlarsınız. Bana yol gösterme imkanınız varsa yardımınızı beklemekteyim. Ruh halim ve böyle bir hizmeti neden aldığım konusunda ki merakınızı giderebildiysem eğer.
Hemecan siz ne yaptınız peki ?