Kıdem tazminatında Yol ve Yemek Kartı (Taşeron Firma)
Arkadaşlar merhaba foruma yeni üye oldum. Sorunum ile ilgili çok araştırma yaptım. Fakat tam manası ile soruma cevap bulamadım. Soruma gelirsek;
Ben 17.12.2007 yılında özel bir banka da muhaberat görevlisi olarak işe başladım. Taşeron Firmasına bağlı olarak halen çalışmaktayım. Bu senede Askere gideceğim. Sizden öğrenmek istediğim ben yol ücretimi günlük 3,50 TL'den 1 ay içerisindeki iş günü sayısına göre çalıştığım bankadan (Taşeron Firmasından değil) 73 - 80 TL arası yol ücreti alıyorum. Bununla birlikte yine çalıştığım banka (Taşeron Firmasından değil) Bana yine 1 ay içerisindeki iş günü sayısına göre aylık 220 -240 lira arası Multinet (Yemek kartı) karşılıyor.
Tazminat'ım hesaplanırken bildiğim kadarı ile yol ve yemek kartı ücretleride beraberinde hesaplanıyor. Yol ve yemek kartı ücretlerini çalıştığım banka ödüyor. Ben sadece taşeron firmasından maaşımı alıyorum. Acaba tazminat alırken bu yol ve yemek ücretini de tazminatın içine dahil ettirebilirmiyim?. Bununla beraber tavsiyelerinize de ihtiyacım var.
Okuduğunuz için teşekkür ederim
Saygılarımla...
Cevap: Kıdem tazminatında Yol ve Yemek Kartı (Taşeron Firma)
Arkadaşlar konuya cevap verebilecek bilgi sahibi arkadaşımız hiç yok mu?