Yeni Konu Açmam Lazım 23 Msj Lazım K Bakmayınız
Printable View
Yeni konu açmak için 23 mesaj yazma şartı yok olsaydı bu konuyu açamazdınız. Lüzumsuz mesaja devam ederseniz üyeliğiniz kitlenir.
Pardon özür dilerim ben sözleşmeyle ilgili birşey sormak istiyordum ama sözleşmeler bölümüne konu açamadım buraya yazsam sorun olurmu
Olur hangi hukuk dalı ile ilgili ise oraya yazabilirsiniz. Sözleşme bölümüne sözleşme eklenir soru sorulmaz. Sorunuz borçlar hukuku ile ilgili görünüyor o bölüme konu açabilirsiniz. Sonra patron bize kızıyor biz mağdur oluyoruz.
iş yerinden bizlere belirsiz süreli bi sözleşme imzalattılar böyle bir madde var bunun bana ne gibi bir sıkıntısı olabilir yardımcı olabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Personel, işverenin yazılı izni olmadan başka herhangi bir kuruluş, şirkette çalışamaz, ortak alamaz, herhangi bir sıfatla görev alamaz. İşveren izin verip vermemekte serbestir.
yani işten ayrıldıgımda felan bana bir sıkıntısı olabilirmi sözde işkura verilicekmiş bu sözleşmeler vede bu izni olmadan kısmı çok fena canımı sıktı kafama takıldı
Konu iş hukuku ile alakalıdır o bölümü bulup mesela "İş sözleşmemdeki madde" başlığı ile konu açabilirsiniz. Burdan yanıtlarsak bizi işten atarlar bu defa. Şimdi iş sözleşmesindeki o madde nedeni ile çalıştığınız işyeri dışında aynı anda bir kaç işte görevde yer alamazsınız demek isterdim ama malesef diyemiyorum.
Sayın Engin bey konuyu açtım ama sanırım sizden başka forumda ilgilenen kimse yok yardımcı olmanız mümkünmüdür lütfen tşkler
https://www.hukuki.net/showthread.php...Ememdeki-madde