Kredi kartı haciz işlemleri
iyi günler kredi kartımmın borcunu yatıramadığım için banka bir hukuk bürosuna haciz için yönlendirildiğini söyledi . Bankaya defalarca dememe ramen borcumun tamamını taksitlendirmediler böyle bir hakkım yok mu ? 2 si 550 tl lik yapıkredi bankasına olan borcumu yaz aylarında calışıp avukat masraflarıyla birlikte kapatmak ,sıfırlamak istiyorum toplam borcum nekadar olur . 3. sü haciz işlemi ni durduramaz mıyım ? yardımlarınızı bekliyorum ...
Cevap: Kredi kartı haciz işlemleri
Alıntı:
ethem01 rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler kredi kartımmın borcunu yatıramadığım için banka bir hukuk bürosuna haciz için yönlendirildiğini söyledi . Bankaya defalarca dememe ramen borcumun tamamını taksitlendirmediler böyle bir hakkım yok mu ? 2 si 550 tl lik yapıkredi bankasına olan borcumu yaz aylarında calışıp avukat masraflarıyla birlikte kapatmak ,sıfırlamak istiyorum toplam borcum nekadar olur . 3. sü haciz işlemi ni durduramaz mıyım ? yardımlarınızı bekliyorum ...
arkadaşım, ilk önce seni icraya verirler sonra avukatla anlaşmazsan eğer haciz işlemi başlatırlar.
550 tl lik borç icralık olursa avukatlık ücreti dosya parası falan 800-1100 civarı geri odersin.haciz işlemi başlarsa eğer birde haciz masrafı biner bilginize.
Avukatla gidip uygun bir Dille konuşup borcu taksitlendirebilirisiniz.Hatta Çoğu Banka Kampanya Taksitlendirme vb gibi yollara gidiyorlar alacakları tahsil etmek için.Avukatla Konuşup Haciz işlemini durdurabilirsiniz.SOnuçta iyi niyetinizi görmemezlikten gelemezler.
Malesef Her Bankanın Şartları Farklı oldugundan Aşagı yukari bir Rakamdır söylediğim.