Facebook üzerinden kandırıldım ve dolandırıldım
merhaba.Çok eski bir kız arkadaşımın dayısının kızı ile bende kendi kız arkadaşımın(normal) facebook adresi üzerinden görüşmeye başladık, sonra bu görüştüğüm dayısının kızı bana eski kız arkadaşımın çok hasta olduğunu felan söyledi bende yardımcı olmak için tedavi ücretlerini bankamatik yoluyla şuanki kız arkadaşımın hesabıyla eski kız arkadaşımın dayısının kızının bana vermiş olduğu ama ona ait olmayan başka bir kişinin hesabına göderdim(15 BİN TL.).Facebook yazışmalarımızda paranın kendisinin eline geçtiğini söyledi..ancak bir süre haber alamayınca bu sefer telefonla ulaştım dayısının kızına bana ben seninle facebook üzerinden görüşmedimki ne alakası var dedi para felan almadım o konuştuğun başkasıdır seni dolandırmışlar salak dedi:( Anlayacağınız kandırıldım..Şimdi dava açsam bankamatik dekontu bende ama gönderen kız arkadaşım gözüküyor ve alıcıyıda tanımıyorum ve facebookdaki yazışmaların hepsi silmiş,ve sürekli facebookdan görüşmüktük yani olayı anlayıncaya kadar telefondan hiç görüşmedim hangi yolu izlemem lazım ne yapmalıyım?
Cevap: Facebook üzerinden kandırıldım ve dolandırıldım
Cevap: Facebook üzerinden kandırıldım ve dolandırıldım
parayı görüştüğüm eski kız arkadaşımın dayısının kızının bana vermiş olduğu bir hesaba yolladım ama hesap kendisine ait olmadığını bir arkadaşının hesabı olduğunu belirtmişti bende o kişinin hesabına yolladım. aslında yollaya bende gözükmüyorum facebook adresini kullandığım kız arkadaşım gözüküyor.. yani anlayacağınız ne hesap benim ne parayı yollayan benim ne facebook adresi benim sadece face deki konuşmalarımız vardı onlarda silinmiş..:( face den kayıtları isteyebilirmiyim ama kız arkadaşımın onunmu dava açması lazım acaba::( herşey onun adına gözüküyo bilmiyorum benim kafa çok karışık bana bir yol gösterirseninz çok sevinirim