Önce hukukİ sonra vİcdanİ dÜŞÜncelerİnİzİ yaparmisiniz.
1.)Selamun aleyküm arkadaşlar. Aslında sizlere konu sıradan gelebilir. Fakat beni aydınlatırsanız hepinize ne kadar cok teşekkür etsem azdır. Konuya şu şekilde anlatmak istiyorum.
Bundan tam sekiz ay önce bir bayanla tanıştım kendisiyle aramızda aşk oluştu buna bağlı olarak sekiz ay birliktelik yaşadık. Kendisi bana ayrılmak istediğini söyledi. Bende o an için kendisinin kaldığı sitede her zaman uluştuğumuz çardakta üç beş defa bekledim buluştukta. Bazende çardağa buluşmaya gelmediği zamanlar evinin etrafında bir kac tur atıp odasının ışığı yanıyormu diye bakıp kendisine telefonda evdesin gel diye ısrarlarda bulundum.
2.) aileden anne ve kız kardeşlerlede abi kardeş gibi konuşmalarımız oldu. Bir gece ben yine çardakta iken kız evde anne ve iki kız kardeşi nede tl dinleterek istemiyorum zorlamı nikah masasına otutdururacaksın dedi. Bende sadece ortamdaki gergin havayı dağıtmak için evet gerekişe silah zoruyla dedim ve hemen peşinede şaka elbetki gergin havayı yumuşakmak için söyledim dedim ve samimimiydimde.
3.) iş bu konuşmadan 3 ün sonra başladı. Sevgilimin 17 yaşındaki kız kardeşi beni arayıp abi ablam cok kötü bizlerle hiç bir şey konuşmuyor bi gelip ablamla görüşürmüsün dedi. Ben olayı kapatmama rağmen dayanamayıp peki kardeşim hemen geliyorum diyerek yola cıkmıştımki aynı numaradan tanımadığım bir erkek arayıp bana erkeksem gelmemi diye başlayarak ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. (sinirlerime hakim olamayarak bende ona ettim.) küçük kız ablasının yine aynı telefondan arayıp g.t.n yemedi gelmeye demi olum nerde kaldı erkekliğin gibi kelimele etti, sonra ablasının telefonundan arayıp senide ananıda a.. korum diyerek agır hakaretler etti.
4.) o gece bu adam ve arkadaşları beni sürekli arayıp küfür ve tehdit ettiler söyledikleri yere gelmemi isterse benim söyleyeceğim yere geleceğimi söylediler. Adam Bu küfür ve tehditleri mesajlada beyan etti.
Bu arada ben sakin kafayla düşünüp onlara şu şekilde bir düşünce planladım. Oda şudur
Kişi aradığında ona sen kimsin mafyamısın tetikçimi ? gibi sorular sordum kendiside evet ben tetikçiyim mafyayım ceteyim seni bulduğum yerde asacam keseceğim …. Gibi söylemlerle agır hakaretlerde bulundu. Kendisine bu ülkede türk devleti kanunu polisi var dedim. Kendiside türk devletinide polisininde kanununda s…kerim a….ına korum tanımam lan! Benim senin gibileri s..k mekle şöyle dosyam var …. Polis sana bir şey yapamadığında kanunlar devre dışı kaldığında ben hallederim gibi söylemlerini devam ettidi. Yani bu sorularıma bu şekilde cevap aldım.
Değerli hukukçular sorumu sormadan önce şunu söylemek istiyorum sevdik ama … olmaz olsun
1.) bu insanların gerek bana gerek devlete polise kanuna ettikleri hakaretler ve ben evet ben şuyum buyum gibi söylem ve tehditleri üzerinden en agır şekilde ceza almalarını nasıl sağlaya bilirim.
2.) Ve küçük kızın yönlendirilmesiyle planlı adam öldürme veya beni öl dürttürmek için cete mafya tetikçi vs vasıflarda birini tutdugunu idda edebilirmiyim etsemde bu konuşmalar üzerinden sonuca ulaşılırmı ulaşılsa dahi tahmini kaç günde sonuçlanır ve ne kadar ceza alırlar.
3.) Ve benim burada sinirlerime hakim olamayarak küfretmem sucmudur.
4.) Benim sevgilimi aramam sitesine gitmem evinin etrafında kimseye görünmeden gezmem sucmudur
5.) Benim cete mafya tetikçi tutulup üzerime salındı ve planlandı gibi suc duyurusunda bulunmam akabinde kişiler hemen tutuklanırmı ? SON
OLARAK BU ŞEKİLDE SUC DUYURUSUNDA BULUNABİLMEK İÇİN KAÇ GÜNÜM AYIM VEYA YILIM VAR ?
ASLINDA BU ŞEKİLDE BİR DAVAYI ASLA ACMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ SEVDİGİM KARDEŞİM DEDİGİM İNSANLARIN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMİYORUM. AMA BENİ ARAYAN KÖPEK BENİ BUNA ZORLAMAKTADIR. BU NEDENLE BU OLAYLAR ÜZERİNDEN HUKUKİ OLARAK NELER OLABİLECEGİNİ AZ BUZ SÖYLEYEBİLİRSENİZ ONA GÖRE HAREKET EDERİM. SON RİÇAM ŞUDUR LÜTFEN ÖNCE HUKUKİ ACIKLAMANIZI SONRADA VİZDANİ ACIKLAMANIZI YAPARSANIZ COK MENMUN OLURUM.
Cevap: Önce hukukİ sonra vİcdanİ dÜŞÜncelerİnİzİ yaparmisiniz.
eger konu yanlış yerdeyse yönetiçilerden özür dilerim. silmeyip uygun yere taşırsanız minnettar kalırım.