Tehdit ve hakeret şikayetinin geri alınması
Öncelikle tüm hukukçulara şimdiden teşekkür ediyorum. Ben bundan 8 ay kadar önce tehdit ve hakaret içeren mesajlar almaya başladım savcılıga gittim ve şikayette bulundum. Sonra mesaj yazan tarafın ailesi benle görüştüler ve aglayarak o kişiyi affetmemi istediler arayada hatırlı insanlar girinci şikayetimi geri aldım. Kısa bir süre sonra adliyeden kovuşturmaya yer olmadığına dair bir zarf geldi. Bugun adliyeden bir polis memuru beni aradı ve çarşamba günü 11 de bu konu ile ilgili mahkeme olduğu söyledi ben şikayetimi geri çektiğimi söyledim ve memur bey bana tehdit suçundan şikayetinizi geri alsaniz bile dava sürer dedi.Aradan bukadar zaman geçti ve ben bana atılan mesajlarıda sildim şimdi tarafıma aksi bir durum olurmu diye merak ediyorum. İyi günler dilerim kolay gelsin tüm hukukçularımıza.
Cevap: Tehdit ve hakeret şikayetinin geri alınması
Bana yardımcı olurmusunuz
Mahkemeye çıkıp şikayetçi olmadığınızı dile getireceksiniz sizin aleyhinize bir netice çıkmaz.
bugun mahkemeye çıktım engin bey şikayetçi olmadığım halde mahkeme karşı tarafa 6 ay hapis cezasi verdi onuda ilk suçu diye şartlı tahliye etti 5 yıl aynı şuçu işledigi taktirde bu cezasınıda yatacakmış. Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim