1-2. Asli Ceza Davasına gitmemek
Üniversite öğrencisiyim,başıma rent a car ile talihsiz bir kavga olayı geldi.Onun kafa atmasıyla başlayan aramızda 15 sn lik bir kavga çıktı.Benim yaşım 20 Onun 29 civarı.Kavga sonucu karşı taraf 26 gün iş göremez raporu aldı.10 Gün oldu şikayet olalı fakat herhangi bir celp gelmedi,e-devlette ve uyap'dada göremedim.Ben 20 gün Sonra eğitimim nedeni ile amerikaya gidiyorum.Göründüğüne göre benim davada olmayacak.Bu durumda üstüme herhangi bir şuç atılmaması için ne yapmam gerekiyor,muhtemelen davaya gidemeceğim.Yardımcı olacak herkeze şimdiden teşekkür ederim.
DAVA GÜNÜ GELDİ.
Dosya 1229 >>>>>>>> Bu dava sonucunda en fazla ne çıkabilir ?
Cevap: 1-2. Asli Ceza Davasına gitmemek
10 günde dosya savcı önüne anca çıkmıştır. Davalarda bulunamamak aleyhinize olabilir ki, 26 gün rapor ciddi ceza nedeni olabilir. Gitmeden önce mutlaka bir avukata vekalet verin, davanızı alsın. En az ceza ile kurtarmaya çalışır en azından.
Kavgada herhangi bir araç kullandınız mı? Yoksa yumruk tekme falan mı?
Cevap: 1-2. Asli Ceza Davasına gitmemek
Alıntı:
Hakkarili Arzuhalci rumuzlu üyeden alıntı
10 günde dosya savcı önüne anca çıkmıştır. Davalarda bulunamamak aleyhinize olabilir ki, 26 gün rapor ciddi ceza nedeni olabilir. Gitmeden önce mutlaka bir avukata vekalet verin, davanızı alsın. En az ceza ile kurtarmaya çalışır en azından.
Kavgada herhangi bir araç kullandınız mı? Yoksa yumruk tekme falan mı?
Bugun davam sonuçlanmış,24/9/2012 2. SULH CEZA'da yargılanılmaya başlanacak.Kavgada onun kafa atıp yumruk vurmasıyla bende ona karşı kendimi savunmak için yumruk attım.Başka herhangi hiç bir yabancı madde olmadı.Aynı oranda karşılık verdim,daha sonra esnaf ayırdı.26 gün raporun onunla kavga ettiğim ile ilgili olmayabilir.Kavga etmeden önce bir hastalıkdan dolayı hastanede ameliyata yatacagını ve 4 gün boyunca ulaşamayacaklarını söylemişti.Acaba rapor bununla ilgili olabilir mi?