Aİrbag acilinca arac pert olur mu?
Gecen yil yenİ ford focus aldim ve bu ayin 09/05/2012 tarİhİnde babam kaza yapti aracla karsi taraf tramerde %100 kusurlu bulundu benİm aracim kaskolu ve karsi tarafta kasko yok benİm İstedİgİm sey İse sifir aracimin Ön İkİ aİrbag acilmasi İle aracim perte cikarmi kasko sİrketİmİn aracin en az %85 hasar halİnde olmasi sartiyla perte cikacagini söylüyorlar benİm İstegİmle arac pert olabİlİrmİ bu konuda yardimlarinizi beklİorum tesekkürler
Cevap: Aİrbag acilinca arac pert olurmu
Aracın pert olması airbag lerin açılıp açılmamasına bağlı değildir. Tamir masrafları aracın hali hazır değerini aşıyorsa ya da çok yakınsa pert kabul edilir.
Cevap: Aİrbag acilinca arac pert olurmu
aracımın ön kaput,motor kulagı kırılmış, tampon şase ve ön iki hava yastıgı açılmış aracı böyle gördükten sonra içim bir daha binmeye elvermiyor pert etmemiz için başka bir yol varmı
Cevap: Aİrbag acilinca arac pert olur mu?
Merhaba, aracınızın pert olup olmayacağı hususunda buradan birşeyler söylemek doğru değildir, kasko poliçenizdeki risk oranına göre, ayrıca aracınıza biçilen kasko değerine göre, son olarak, hasar dosyanıza tayin edilen eksperin raporuna ve görüşüne göre değişebilir lakin; eğer aracınız tamir edilebilir olduğu halde siz perte çıkartılmasını istiyorsanız bunu sigorta şirketi ile uzlaşı yolu arayarak çözmelisiniz. Benim size tavsiyem ise eksperin/servisin araca biçtiği tamirat değerini ve ardından sovtaj değerini net bir şekilde öğrenmeniz ve sovtaj değerini/bedelini alıp hasarlı olarak satarak değerlendirmenizdir.