Cevap: babanın görüş günleri
Sayın "gulozdemir" tespitiniz doğru bir yanlışlık yok, bu karara uyulmasını istemenizde gayet olağan bir hareket, göstermek istemeyen izin gününde de göstermez her türlü zorluğu çıkarır, sanırım iyi niyet suistimal edilmiş.Rahatsız olduğunuz konu hassas bir konu eşinizin özel bir durumu yoksa en az sizin kadar bu düzen konusuna kızı için uymalı,kendisine tanınan zaman dilimlerinin dışında görüşme isteği sizin insafınıza kalmış buna kanunlar müdehale etmez, kanun en az bu günler bu kadar olmalı diyor fazlası olmayacak demiyor bu süreyi de çocuğun mevcut duruma alışması düzenini kurabilmesi için ayarlıyorlar , bir hafta sonu anne ile bir hafta sonu baba ile beraber olsun mantığı güdülüyor.Bu konuyu eşinizle görüşün ve çocuk için saatlere olmasa bile en azından günlere riayet etmesini isteyin bu şekilde sizinde , çocuğunuzunda hayat düzeni çok fazla etkilenmez.Kanuni hiç bir yaptırım hakkı yok, siz hakkı olan günlerde sorunsuz çocuğu teslim ediyorsanız içiniz rahat olsun, belki ilerde sürtüşme durumu söz konusu olursa diye bu teslimlere şahit olabilecek birileri olursa sizin için yararlı olur.Zaten icra ile size gelmemesi sizin bu konuda sıkıntı çıkarmadığınızın göstergesi.
Saygılarımla.
Cevap: babanın görüş günleri
cevabınız için teşekkür ederim dediğim gibi amacım asla çocuğumu babasına göstermemek değil çocuğunu seven hiçbir anne zaten böyle zavallıca bir tutum içine girmemeli bence fakat babası o kadar keyfi hareket eder oldu ki dediğim gibi düzenimiz bozuldu normalde hiç almazken yarın sabah saat:10:00 da alıcam deyip ben o saate yeni uyanmış olur sütünü içirip hazırlamam 1 saati bulur 11:00 gibi al dediğimde polisle gelirim gelirim diyerek tehdit etmektende hiç geri kalmadı orduyla gel isterssen dediğimde de senin seviyene inmicem şeklinde sacma sapan konuşmalar gecmiştir aramızda bu durum benim açımdan oldukça yıpratıcı bir durum kaldı ki baba almak görmek istediği halde görme gününde çocuğunu vermeyen gizleyen kişiler olduğunu duyuyor görüyorum ben asla böyle birşey düşünmedim,ama iyi niyet olmadığını gördükce kanuna ve karara uygun hareket etmek durumunda olduğumu görüyorum,cevabınız için çok teşekkürler