Kesinleşmemiş Kaçakçılık suçu 4/b personel & memur olma engeli teşkil eder mi?
Merhabalar, 2010 yılında 170 karton sigarayla yakalandım.
Dava Türü : Kaçakçılığa konu eşyayı bu özelliğini bilerek ticari amaçla satmak. yazıyor
itiraz dilekçesiyle Yargıtaya müracaat ettim.dosya yaklaşık bir senedir Yargıtay arşivinde gözüküyor.
devlet kurumlarından birine sözleşmeli personel olarak müracaatım var sicilim şu an temiz gözüküyor, Yargıtay karar vermeden önce devlet kadrosunda sözleşmeli personel veya memur olarak işe başlayabilir miyim? başlarsam muhtemelen para cezası alacağım ve sicilime işlenecek o zaman işten çıkartılır mıyım? son olarak; karar kesinleşir ve para cezası aldıktan sonra işe başlayacak olursam devlet kadrosunda işe başlamam mümkün müdür? teşekkürler.
Cevap: Kesinleşmemiş Kaçakçılık suçu 4/b personel & memur olma engeli teşkil eder mi?
bilgi paylaşacak olan yok sanırım.
Cevap: Kesinleşmemiş Kaçakçılık suçu 4/b personel & memur olma engeli teşkil eder mi?
neden kimse bilgi vermiyor
Alıntı:
nrcnft rumuzlu üyeden alıntı
neden kimse bilgi vermiyor
Alıntı:
nrcnft rumuzlu üyeden alıntı
Sen bu beyinle daha çok çırpınırsın seni astsubay değil kaldırım taşı bile yapmazlar liseli... Sen şimdi çekil aradan bakıyım bak biz astsubay olduk meslek beğenmiyoruz sende şimdi adam ol bizim gibi ol. Zırlamayı kes burada. Nasıl kıskandıysa yavrucak oturup ağlayacak şimdi
Yazık olmuş...
Liselinin birine denk geldiniz
Karar kesinleşmeden memur olarak alınabilirsiniz ama kesin kararla sicilinize işlenirse memurluktan çıkarabilirler çıkarmaları lazım kanaatimce kaçakçılık suçu memur olmaya engel suçlardan çünkü.