Cevap: Boşanma-yüz kızartıcı
Değerli üyeler yok mu bir yol gösterebilecek... ? :(
Cevap: Boşanma-yüz kızartıcı
Burası hukuki olayların tartışıldığı bir yer lakin bu soru çok fazla hukuki değil.Sanırım o yüzden cevap alamadın ancak ben elimden geldiği kadar üyelere cevap vermeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum.Yazına ne cavap yazsamda seni üzmesem kırmasam diye düşündüm ancak buraya ne yazılsa ister istemez pek içaçıcı şeyler olmayacak.
Ailem bitti, yüz kızartıcı suçtan sabıkalıyım, işsizim, eşimle boşanmak üzereyim ve bir mecaz olan yatacak yerim yok durumu neredeyse gerçek olmak üzere ve ne yapabilirim diyorsun.Benden sana tavsiye hemen iş bul yoksa eşinle bahsettiğin kilit olayı yüzünden karşı karşıya gelirsen ve iş karokala intikal ederse üzülerek söylüyorum sokakta yaşamaya başlaman an meselesi.Zaten bahsi geçen yüz kızartıcı suçlar nedeniyle haklı olarak eşin senden boşanabilir.Eşin istese karokala gidip senden sözlü-fiziksel şiddet veya tehdit gördüğünü söylese polisleri inandırması pek zor olmaz ve evden uzaklaştırma ve sonrasında gene sokakta kalman söz konusu.Hemen kendine kalacak bir yer ayarlamaya bak çünkü durumun oldukça dipte gözüküyor.Ne arkanda duran bir ana, baba ne kardeş ne eş ne dost var anladığım kadarıyla.Hayata sıfırdan hatta eksilerden yeniden başla.Ne iş olsa gocunmadan yap.Yaşamak için malesef başka çaren yok.Allah yardımcın olsun.