Almaktan vazgeçtiğim hizmet için Kredi Kartı harcama iptali nasıl yapılır
Merhaba ben 10 gün önce oglumu 2012/2013 egitim yılı için özel bir okula kayıt ettirdim. Birkaç gün sonra okul hakkında iyi seyley duymadıgım için kaydı sildirmeye karar verdim. Kaydı sildirmek istediğimde ödediğim ücretten bankanın aldıgı komisyon ücretinde kesinti olacagını söylediler.İmzaladıgım sözleşmedede bu yazılı malesef. iş bankasıyla görüstüm iptal ve iadelerde komisyonun iade oldugunu ve komisyon almadıklarını söylediler . bir kaç gün sonra tekrar aradıgımda ilk önce okul ile anlaşmam gerektiğini bunu onların yapması gerektiğini itiraz formu doldurup faxlarsam bunun bir ay sonra netice bulucagını ve adli mercilere başvurmam gerektiği söylendi.
henüz 2012/2013 egitim yılı için bir hizmet falan almış degilim . bankanın bunu direk olarak işleme alıp çekilen miktarı karta iade etmesi gerekmezmi? bu konuda ne yapmam gerekiyor? Nasıl bir yol izlemeliyim ? paranın tamamını ödeyip 5 taksit yapmıştım.
internetten edindiğim bilgiye görede okul parayı geriye çok zor iade ediyormuş epey bir şikayet var hakkında . bu yüzden okula bulaşmadan banka yoluyla bu işe nasıl halledebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler
Cevap: Almaktan vazgeçtiğim hizmet için Kredi Kartı harcama iptali nasıl yapılır
konuyu yanlış yere açmışım özür dilerim . kredi kartları bölümüne aynı kouyu tekrar açtım .)