Selam oturmakta olduğu binada bir tane dükkan var yeni şahibi boza imalathanesi kurmakta bizden herangi bir izin almadan kendi kafasına göre takılan birine benzyo bina sakinlerri olarak biz karsı çıkmamıza ramen bizden herangi bir izn almadan. Elektrik hattı kullanaca makinaları çekmeyeceğini düşünerek yeni hat çekti fakat panodan çekilen hat duvar üstü ve doğal gaz tesisatın çok yakınında benim bildimkadar 380 volt en az 25 cm uzakta olması gerekmekte fakat 2 yerde kablo 5 cm den az bir yerde se doğal gaz borusuna sırt sırta biz bina sakinleri olarak Başkent doğalgaza bildirdik ondan sonrada hattı sıva ve tuğla kırarak duvar içine aldını görduk gene bizden izin almadan yapıldı biz bina olarak zaten imalathane ye karsı çıktık şimdide makinalar kuruldu çalıstırmaya hazır konumda dır ben internetten arastırdım biraz boyle bir imalathanede kullanılan arpa seker ve buna benzer malzemelerin imalat sırasında ortaya çıkan şeker buhari , atık çevrede bulunan insanları rahatsız edeceni sinek arı ve benzeri uçan hasire leri çekeceni kanalizasyon da da fareleri bina altı mesken olacanı okumustum ayretten de çıkan buhar bizim çamasırlara da sinecektir. Biz bina olarak nasıl bir adım atmamız lazım