Online oyun dolandırıcılığı
Bahsettiğim knight online isimli oyun ve bunun resmi dağıtıcısı olan www.mtcgame.com isimli site. Oyuna para verip üye oluyorsunuz, para verip oyun parası satın alıyorsunuz ve resmi dağıtıcılarında sattıklar programı(kosp) kullandığınız için hesabınız kapatılabiliyor. Bu şekilde zarar ediyoruz.Ayrıca ben oyunu bıraktım ve oyundaki paralarımı mtc isimli siteye satmak için giriş yaptığımda onlardan olduğunu söyleyen birisi geldi paramı aldı siteye girdiğimde biz böyle bir alım yapmadık dedi. Resmen üye bilgilerimi 3. bir kişiyle paylaşmışlar. Kaybettiğim para 140 tl civarı ama bu oyunda bir silahın 1200 tl ye satılabildiğini biliyorum. Bu konuda artık bir şeyler yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Cevap: Online oyun dolandırıcılığı
Selam..
Bu bahsettiğiniz konu uzun zamandır var olan bir durum.. Kendi isteğin ve rızanla soyulmak durumuna girmişsiniz fi tarihinde benim başıma geldiği gibi.. kimse 3. kişilere bilgi paylaşmıyor emin olun, güvenilir satıcı, hırsızlık yapmayacak diye evrensel bir kuralda olmadığına göre, TL ile dönen oyunlardan uzak durmak en iyisi..
Buyrun m2 ye mehmetçige bekleriz.. :)