Sayın hukukçu arkadaşlarım bana yukarıda yazmış olduğum çocuğa yönelik cinsel istismar suçlarında hukuki süreç hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?Bu konu benim için özellikle çok önemli.Şimdiden çok teşekkür ederim
Printable View
Sayın hukukçu arkadaşlarım bana yukarıda yazmış olduğum çocuğa yönelik cinsel istismar suçlarında hukuki süreç hakkında bilgi verebilir misiniz acaba?Bu konu benim için özellikle çok önemli.Şimdiden çok teşekkür ederim
Neden sorduğunuza bağlı...
bir cinsel istismar yardım sitesinde moderatörüm ve de hukuk fakültesi öğrencisiyim yeterli bir nedendir umarım?
Neden yeterli sağoln ama madem hukuk fakültesi öğrencisisiniz ve genel hukuki süreç hakkında bilgi istiyorsunuz. Ceza Özel hukuku kitaplarına inceleyin (fakülte kütüphanesinden). Burada yaz yaz bitmez... Zaten modaratörseniz hususi bu konu üzerine yayın yapan bir sitede, konu hakkında ilkelden bilgi sahibi olmanız gerekir.
teşekkür ederim.ceza özele bakmak aklıma gelmemişti.internetten yaptığım araştırmalardan da pek bir sonuç elde edemedim.tekrar tekrar teşekkür ederim akıl verdiğiniz için.
bu arada 1. sınıf öğrencisiyim.biraz atarlı konuştuysam kusura bakmayın.