-
Nafaka mağduru
[?] 2002 Yilinda Anlaşmali Olarak Tek Celsede Boşandik.daha Sonradan Eski Eşimle Aramizda (şahitlerle)tekrar Yeni Bir Protokol Yaptik.eski Eşim Bu Iki Protokole De Uymadiği Için Dolayisiylada Bende Uymadim.şu Anda Eski Eşim Benim Velayetimde Bulunan Kizima Verdiği Nafakayi Düşürmek Için Dava Açti Bu Dava Sonucu Hakim Nafakayi Yariya Düşürdü Ve Boşanma Tarihimiz Olan 2002 Yilindan Başlamak üzere Fazla Alinan Nafakanin Iadesine Karar Verdi.yani şu Anda Eski Eşim Bize Verdiği Nafakayi Tekrar Alacakli Taraf Olarak Geri Aliyor Buda En Az Iki Yil Bu şekilde Sürecek.böyle Bir Kararin Hangi Kanuna Dayandiğini öğrenmek Istiyorum.teşekkürler
-
Anlamadiğim Bir Konu Var Yardimci Olursan Sevinirim Eşiniz Nafakayi Düşürmek Için Hangi Sebep Yada Sebeplere Dayanarak Düşürttürebildi
-
nasıl olurda ödenen nafaka geri alınır. bunda bir yanlışlık olmalı. benim bildiğim kadarıyla karar tarihindeki nafaka bedeli esas alınır ve ödenir. yeniden nafaka düzenlenmesi yapıldı ise yeni miktar ödenir. geriye dönük ödenen nafaka alınmazki. bu nasıl adalet sistemi anlamış değilim