Merhaba,
Arkadaşlar bankanın bir tanesinde yaklaşık 1.250.000 liralık kredi çekmem lazım.Ama krediye ihtiyaç olabilirde olmaya bilir de.Eğer işlemlere başlarsam ve krediyi çekmezsem zararım kaç lira olur?? çok acil arkadaşlar..
Printable View
Merhaba,
Arkadaşlar bankanın bir tanesinde yaklaşık 1.250.000 liralık kredi çekmem lazım.Ama krediye ihtiyaç olabilirde olmaya bilir de.Eğer işlemlere başlarsam ve krediyi çekmezsem zararım kaç lira olur?? çok acil arkadaşlar..
Sonraki kredi başvurularınıza olumsuz cevap alabilirsiniz.
Sonuçta krediniz onaylanıp hesabına geçme anına gelinceye kadar bir masraf yapmanız gerekmiyor.
Açıkcası olay şöle iş takipçimin bir tekstil şirketi var kredi onun üzerinde çekcektik.Ama şirketi kredi çekmeye uygun değilmiş..onun ifadesiyle daha sonra nasıl yapıtıysa şirketini kredi uygun hale getirdi.Olay kredi çekme aşamasına geldi.Benim krediye ihtiyacım pek kalmadı.dedim bari zararını karşılayım neyse masrafının 20.000 tl olduğunu söyledi.Mana uçuk geldi.bende size bir danışayım dedim
20.000 TL gerçekten ciddi bir para bunu araştır derim.
boyle bir masraf yok.. banka sirketin mali evraklarini ve diger butun verilerini alir inceler. Krediyi uygun gorurse onaylar, uygun gormezse onaylamaz. Kredi onaylanmasi surecinde ipotekli krediler haric hicbir masraf yoktur. Ipotekli krediler icin 500-600tl ekspertiz masrafi alinir. Onun disinda sakin para kaptirmayin.