-
Şikayet
Eşim Beni Boşanma Davasi Açilmadan önce Savciliğa şikayet Eti Ve şiakayet Dilekçesinde Kendilerini Tartakladimi Ve Kizimi Kaçirdiğimi Söyleyip Benden Kayinvalidemle Birlikte şikayetçi Olmuşlar.böyle Bir şey Yok O Benim Savunmam Ama Gerçekten Yok Savcilik Bunlardan Rapor Istemiş.bun Olaydan Sonra Eşim Boşanma Davasi Açti Ve Boşanma Davasi Kendileri Açisindan Iyi Gitmediği Için şimdi 4 Ncü Duruşmada Savciliğa Raporu Vermiş Ve Hakkimda Ayri Bir Dava Açildi.bu Raporda Diyorki Aynen Yaziyorum.bu Devlet Hastanesi Raporudur.
1-darp Ve Cebir Izine Rastlanmadi.
2-vücuduna Aci Veren Veya Sağliğinin Yada Algilama Yeteneğinin Bozulmasina Neden Olan Bir Durum Yoktur.
3-duyularindan Veya Organlarindan Birinin Işlevinin Sürekli Zayiflamasina Neden Olan Bir Durum Yoktur.
4- Konuşmasinda Sürekli Zorluğa,yüzünde Sabit Ize,yaşamini Tehlikeye Sokan Bir Duruma,yüzünde Sürekli Değişikliğe Rastlanmamiştir.
5- Duyularindan Veya Organlarindan Birinin Işlevinin Yitirilmesine, Kanuşma Yeteneğinin Kaybolmasina Nedne Olan Bir Durum Yoktur.
6- Iyileşme Olanaği Bulunmayan Bir Hastaliğa Veya Bitkisel Hayata Girmesine Neden Olan Bir Durum Yoktur.
7-çocuğunu Düşürmesine Neden Olan Bir Durum Yoktur.
8-kişi üzerinde Etkisi Basit Bir Tibbi Müdahale Ile Geçiştirilecek ölçüde Hafiftir.
Durumu Bildirir Ayrintili Adli Kanaat Raporudur.
Tabiyki Benim Avukatim Var Ve Bu Duruma şaşirdi.çünki Savciliğa Verkleri Ifadelerde Benim Onlara Vurmadiğimi Sadece Ittiğimi Söylemişler.ben Olanlardan Habersiz Kizimi Gezdirmeye çikmiştim Ve Zaten Ayni Gün 3-4 Saat Sonra Kizimi Onlara Teslim Ettim.bu Rapordan Ben Ceza Alirmiyim.bu Rapor Benim Boşanma Davami Etkilermi Ben Boşanmak Istemiyorum çünki.ben Bu Rapora Göre Ceza Alirmiyim.
Bana Bilgi Verirseniz çok Memnun Olurum.basit Tibbi Müdahale Nedir Onu Bile Bilmiyorum.kendi Kendilerine Bir şey Yapmişta Olabilirler Ama Bilemiyorum.saygilarimla.
-
Sayın Aykut Yılmaz,
Uyarılara rağmen forum kurallarını ihlal etmekte ısrar ettiğiniz için forum kilitlenmiştir.
Forum kurallarını okumanızı, kurallara riayet etmenizi umut ederek aynı konuda açmış olduğunuz neredeyse 10. forumu bir kez daha kilitliyorum. İhlallere devam etmeniz halinde üyeliğiniz askıya alınacaktır.