İşe giriş Çıkış saatleri imzalama
sn. hukuki net üyeleri
işyerimde 2 yıldır işe girdiğimden bu yana yeni şirketin devir almasıyla daha önce uygulanmayan bir uygulamaya geçildi.
işe giriş çıkış saatlerimizin olduğu boş bir tablo var tablo şu şekilde
mesai başlangıç saatiniz : işe giriş saatiniz: mesai bitiş saatiniz: işten çıkış saatiniz: fazla mesai: imza:
böyle ayın 1.inden 31ine kadar yapılmış hazır boş tablo var çalışmamıza göre doldurup yan bölümü imza edilmemiz isteniyo personel devam kartı diye. en alttada mağaza yöneticisi ve bölge sorumlusu imza bölümleri var aylık buralara imza atmaları gerekiyor.
ancak mağaza yöneticisi imza etmekten çekiniyor. ben imzalayıp verdim ocakta başladı uygulama kendisi imzalamamış altlarını
ben kendisine imzalamasını ve ayrıcada imzalı bir fotokopisini aslı gibidir ıslak imzasıyla bana vermesini defalarca söyledim oda böyle bişey olmadığını isterse imzalayacağını söyledi vermek zorunda değilim falan dedi.
bende nisan ayının giriş çıkış saatlerimi yazdım ama yanına imza atmadım.
siz imzalamıyorsanız bende imzalamıyorum dedim. ocak şubat mart aylarınınkini imzlayıp vermiştim.
şimdi sorum şu nisan ayı devam çizelgesini imzalamadığım için ilerde bir sıkıntı olurmu ayrıca bölge sorumlusuna ocaktan itibaren hiç imzalamadı kağıtlarınıda bürodan kendisi almış demiş. kağıtlarımıda yok etmiş yani. banada 1er aslını vermediği için bendede mesai devam çizelgesi yok.
mağaza müdürü imzalı bir kopyasını bana vermiyor. ona verdiklerimide yok edip vermedi diyor. nasıl bir yöntem izlemem lazım noterden ihtarmı çeksemki fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. konu ciddi.:alala
Cevap: İşe giriş Çıkış saatleri imzalama
tam emin değilim hiç böyle birşey denk gelmedi bana ancak bence noter kanalıyla ihtarname gönderin sanırım bu sorunu çözer.
sn. aykiayki bende isizn gibi düşünüyorum ancak başka bi yöntem veya fikri olan varmı arkadaşlar imzlamıyor yöneticim
ne gibi yaptırımlar uygulamalıyım:alala
Alıntı:
moonblood rumuzlu üyeden alıntı
sn. aykiayki bende isizn gibi düşünüyorum ancak başka bi yöntem veya fikri olan varmı arkadaşlar imzlamıyor yöneticim
ne gibi yaptırımlar uygulamalıyım:alala
VERMEYİN O belgeyi yöneticinize. O istesin. İstediğinde 2 kopya olarak hazırladığınız belgenin bir kopyasını aldığına dair imzalamasını isteyerek verin belgeyi.
Gene olmuyorsa, yöneticinizi bir üst yöneticinize şikayet edin.
Gene olmuyorsa,
bilemiyorum, eğer bir maddi kaybınız oluşuyorsa bu inatlaşma sonucunda, sözleşmenizi bu sebepleri belirterek feshedeceğinizi bildirin, yada feshedin.