ben 12 yıldır gayim su an 8 aylık askerim fakat anne ve babamın vefatı üzerine askerligimi yapmak istemiyorum. elimde fotoğraflarım ve bir sürü videolarım var ne yapılmasını önerirsiniz. çürüğe ayrılmak istiyorum
Printable View
ben 12 yıldır gayim su an 8 aylık askerim fakat anne ve babamın vefatı üzerine askerligimi yapmak istemiyorum. elimde fotoğraflarım ve bir sürü videolarım var ne yapılmasını önerirsiniz. çürüğe ayrılmak istiyorum
önce başın sagolsun allah kolaylık versin elinde resim video olması iyi önce bir bulundugun yani askerlik yaptıgın yerde önce bir rdm ye başvur ve hastane sevki al ondan sonrada ordan yardım al derim benim canlı gördügüm bir olay senin gibi bir kişi vardı acemi askerdi acemi döneminde rdm ye başvurdu dagıtımı oldu gene acemilik yaptıgı yere düştü bizde misafir kadro olarak kaldı bölügü belli oldu rdm aracılıgıyla hastaneye sevk aldı gerekli belgeleri ve muayeneden gectikten sonra teskere aldı ben yazıcı idim o dönem konuşma fırsatım olmuştu resim istemişler ayrıca bir muayene ile gercekten olup olmadıgını anladıktan sonra psikiyatridende sonuc gelince teskeresini aldı