Cevap: Avukat ariyoruma cevap
"Zaten param olsa avukata başvurmam" sözü biraz tuhaf değil mi? Avukatlık ücret mukabili bir hizmettir ve bir tarifesi vardır parası olmayanların müracaat edebilecekleri bir merci değildir. Parası olmayanlar avukatlara değil barolara müracaat edip adli yardım talebinde bulunabilirler. Sanırım biraz bilgi eksikliği ve karışıklığı olmuş. Site admini siz evinizi para karşılığında kiraya verirken avukatların gözünün parada olduğuna dair yorumunuza dikkatinizi çekmek istemiş haklı olarak ama başaramamış anladığım kadarıyla. Parası olmayanın kiralayabileceği bir ev bulunamazken tutabileceği bir avukatın bulunabilirliği ayrı bir polemik konusu yapılabilir sizin mantığınıza göre.
Avukatınızı dost akraba arkadaş çevresinden araştırmak suretiyle edinmeniz en doğrusudur yoksa burdan verilecek bir isim hiç güvenli ve yararlı olmaz. Çevremde araştırdım bulamadım diyorsanız baroya müracaat edip yardım isteyin sizi mutlaka bir avukata yönlendirirler.
Sizin yazma kabiliyetiniz (gerek imla gerek yanlış yazım) karşısında anlayışımızı yine de iyi buluyorum gereksiz alınganlığa gerek yok ayrıca.
Anlayisiniz icin tsk ederim. Türkcem pek iyi degildir (Klavyemde Türkce degil) ve telafuzlarimda hata yapmis olabilirim. Bundan dolayi özür diliyorum.
Asil ima etmek istedigim sey Avukattan yardim almak lüks olmamali. Hukuku bilmeyen ister parasi olsun veya olmasin danisabilecek veya yardim alabilecek mercileri olmalidir. Baro konusu hic aklima gelmemisti dogrusu. Bu hususta kirada mali olanin parasida olmali demekte yanlis.
Babamin bir cok davasidan avukatlara yolladigi paralar ve kendisinin bu islerinde hic bir sonuc edemedigi icinde gözümde "paraci" avukatlar imaji dogdu.
Yinede yanlis bir sözüm olduysa özür dilerim. Sadece yardima ulasmaya calisan bir insanim.
Hayirli geceler
Maruz kalınan iftira nedir?
Neyse tamam kapatalim silelim konuyu yanlis anlatip anlasiliyorum. Ben bakarim basimin caresine
Hayirli geceler
Alıntı:
n00b rumuzlu üyeden alıntı
Neyse tamam kapatalim silelim konuyu yanlis anlatip anlasiliyorum. Ben bakarim basimin caresine
Hayirli geceler
hayırlı geceler kardeş :DD
Ücretsiz icra edilen meslekleri sayar mısınız?