İnternette Görünen ürün Mağazada Yok
Merhaba.
Öncelikler arama yaptım ama bulamadım.
Benim sorum büyük bir mağazanın İnternet sayfasında bir ürünü piyasa fiyatının çok çok altında gösteriyor ancak ürünü almak istediğimizde ne internetten alabiliyoruz nede Türkiyedeki hiç bir mağazasında bulabiliyoruz. Üstelik "Stoklarla sınırlı" veya "stokta yok" gibi bir ibarede belirtmemişler.
Ben bu ürünü gördüğümde alabilmek için cep telefonumu saatım ve mağazaya koştum. ancak dediğim gibi Türkiyenin hiçbir şubesinde yokmuş ürün. bu konu hakkında yasal bir hakkım varmıdır. Yada ne yapabilirim. 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu okudum ama pek bişey çıkaramadım. şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: İnternette Görünen ürün Mağazada Yok
İnternette telefon numaraları yok mu arasaydın niye aramıyorsun ki ?
Veya mağazaya gitmeden önce niye cep telefonunu satıyorsun ki ?
Git bir mağazaya sor şayet varsa ondan sonra cep telefonunu satda ürünü al.
Seninkide kusura bakma ama çok saçma bir şey olmuş.
Sanırım girdiğin sitede e-ticaret sitesi değil. Çünki sen o ürünü kredi kartınla satın almak istesen ürünü aldı gözüksen bile bilgilerini girince sana telefonla teyit ettirirlerdi teyit edilmeden öncede ürün elimizde yok derlerdi veya siteye üye olurken verdiğin e-mailine - veya cep telefonuna mesaj olarak bu tür bilgi atarlardı.
Senin bundan çıkarman gereken sonuç , bir daha internette bir ürün gördüğünde stoklarımızda yok yazmıyorsa bir telefon açar sorarsın bu ürün varmı yok mu diye.
Şimdi sattığın yerden cep telefonunu biraz daha fazla para vererek geri alırsın. Bu da hoş bir hatıra olarak sana kalır. Sinekten yağ çıkarmaya çalışmayın.