Boşanma Davası Açtılar Pişman Oldular
Herkese İyi Günler ,
90 günlük evliliğim oldu , ufak bir münakaşadan sonra eşim olacak hanımefendi evi terk etti.
15 Gün sonra 150 milyar tazminat ve 1000 tl lik nafaka isteyerek boşanma davası açtı .
Davası red edildi. Fakat dava sonuçlanmadan taleplerinden vazgeçmek kaydıyla 10 bin tl istedi. Verdim .
Yolda kardeşiyle yürürken karşılaştım , konuşmak istedim.Kardeşi Yumruk attı. İsteseydim paketlerdim ama oralı olmadım.
Hastaneye gidiyordum raporu almaya , kızın dayısı aradı telefonda küfürler vs...
Gittim polise ; kardeşi için YARALAMA , dayısı için HAKARET suç duyurusunda bulundum.
Kız maillerle YAZILI HAKARET edince onun içinde suç duyurusunda bulundum.
Kızda bana gidip YAZILI HAKARET suç duyurusunda bulunmuş .
Kız evi eşyası alınacak ; yengesi denilen muhterem gıyabımda HAKARET etmiş.
Esnaf tanıklık etti Suç Duyurunda Bulundum.
Yengesi olayı duyunca sinirinden bir daha YAZILI HAKARET ETTİ . bir daha suç duyurusunda bulundum.
Kardeşi ve Dayısının Duruşması Yapılırken TANIK dinletildi. Duruşma esnasında sorduğum sorulara yanlış cevaplar verincede
tanıklara YALAN TANIKLIK suç duyurusunda bulundum.
Kardeşi : KASTEN YARALAMA Suçundan 6 ay Hapis Cezası Aldı. (Denetimli Serbestlik)
Dayısı : Hakaretini itiraf etti .3 ay hapis cezası verildi ama 129/3 ten karşılılık esas tutularak ceza verilmekten vazgeçildi.
Yengesi : 1860 tl Para Cezasına Çarptırıldı . ( Denetimli Serbestlik)
Yengesi : 2.kez aynı suçu işlediği için bu kez 2 ay Hapis cezası aldı ( Denetimli Serbestlik)
Tanıklar : Yalan Tanıklık Davası için ifadeleri alındı.
Yengesinin ikinci Hakaret davası görülürken eşim gelip YALAN TANIKLIK Suçu işledi.
Belgelerle İspatlı Durum 2 Adet tanık ile savcılığa suç duyurusu yapıldı.
Eşimle Karşılıklı HAKARET davamız Dosyaların birleştirilmesine karar verilmesi için ertelendi.
Bu arada Yaralama davasına girerken karşı tarafın çok bilen avukatı koridorda'' gel lan bu buraya '' diyerek hakaret etti.
Korkusuna benden evvel gidip savcıya sanki hakaret etmişim gibi İFTİRA suçu işlemek üzere Suç duyurusunda bulunmuş .SAĞOLSUN.
Vatandaş avukat diye güvenip böylelerine adalet hakkını teslim ediyor işte..
Gidip durumu ve tanık ifadeleri ile izah ederek gerçek suç duyurunda bulundum. ADALTE BAKANLIĞINA DAVA AÇILMASI İÇİN YAZI YAZILDI.
Tarafıma açılan davada BAKANLIĞA falan yazılmadığı için dava açıldı tabi , ifademi verdim.
Bu arada ilgili şahsı , İstanbul Barosuna Disiplin Soruşturması açılması için Şikayet ettim.
Uzun yazımı okudunuz teşekkür ediyorum.
Şimdi Sorum Şu ;
BOŞANMA DAVASINI AÇARKEN ,
Aile bireylerinin işlediği suçlar gerekçeli kararlarla ektedir , açtığı boşanma davası red edilmiş , dolayısıyla evi terk durumu ıspatlanmıştır.
2 senedir mücadele ettiğim hukuki sürecin sonucu olarak mağduriyetim ortaya çıktığından ...................bedeli manevi tazminat talebimle ayrılmak istiyorum
cümlesi doğru bir cümlemidir.
Cevap: Boşanma Davası Açtılar PİŞMAN OLDULARRRR
doğal gaz sözleşmesini aile konutu kira söleşmesi fesh edilmesi gibi yorumlayarak
doğal sözleşmesini fesh ettiginden dolayı
veya
evliliğe uygun olmayan davranışlar gerekçe gösterilerek soy adının kullanılmaması
için dilekçe verebilir miyiz?
teşekkürler
sayın Solid adaletin neden teklediği belli oldu..
İstem bölümüne aşağıdaki gibi yazınız...
Aile bireylerinin işlediği suçlar gerekçeli kararlarla ektedir , açtığı boşanma davası red edilmiş , dolayısıyla evi terk durumu ıspatlanmıştır.
2 senedir mücadele ettiğim hukuki sürecin sonucu olarak mağduriyetim ortaya çıktığından dolayı ................................TL manevi tazminatın yasal faiziyle birlikte müştereken ve müteselsilen tahsiline, yargılama masrafları ve ücreti vekaletin davalılara yükletilmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
Alıntı:
moonblood rumuzlu üyeden alıntı
İstem bölümüne aşağıdaki gibi yazınız...
2 senedir mücadele ettiğim hukuki sürecin sonucu olarak mağduriyetim ortaya çıktığından dolayı ................................TL manevi tazminatın yasal faiziyle birlikte müştereken ve müteselsilen tahsiline, yargılama masrafları ve ücreti vekaletin davalılara yükletilmesine karar verilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
sayın moonblood , değerli katkınıza çok teşekkür ediyorum.Hakikaten değerli bir katkı olmuş kayıtlarıma aldım. Var olun.
Alıntı:
haylahop rumuzlu üyeden alıntı
sayın Solid adaletin neden teklediği belli oldu..
Değerli Haylahop ;
Verdiğim mücadelede karşı tarafın edepsizliği , erkeği kimi zaman böylesine mağdur ediyor diye yazsaydınız sizi alkışlardım.
ama mücadelemi sabırla bugünlere getiren biri olarak , '' adalet tekliyor '' yorumunuz , hukukla , ne kadar ciddiyetle , temas içerisinde olduğunuzu çok güzel ortaya koymuş.
eh , ispatladığım gerekçeli kararlara sebep olan , toplumdaki yozlaşma bir an evvel son bulur inşallah !