İtiraz Süresi Geçmiş Kredi Kartı Kullanımı
Merhaba Değerli Hukuki.net Ailesi;
İki Yıldır beraber Çalıştığım bir şahıs vardı. beraberce bilgi işlem sektöründe bilgisayar satışı, yazılım işi yapmaktaydık.
işin yazılım ve teknik detay kısmı ben, maddi kısmını ise diğer şahıs ilgilenmekteydi.
ilgili şahsın kredi kartını bazı masraflar için kullanırdık, ay sonu hesap yapıp işimize devam ederdik.
benim başka bir firma ile anlaşmam neticesinde iş yaptığım şahıs ile aramızda problem çıktı ve ayrıldık.
tabi aramızda ne var ne yok kapattık ve kredi kartını teslim ettim.
ayrıldıktan dört ay sonra tarafımdan ilgili firmalara yaptığım harcamalara itiraz edip ben böyle bir alışveriş yapmadım şeklinde itirazda bulunmuş.
banka itirazı değerlendirmeye aldı ve sonuç olarak ilgili şahsa itiraz süresini geçiktirdiğini ve herhangi bir işlem yapamayacağını iletti.
tabi itirazdan haberim olduktan sonra ilgili şahıs ile dalaştık, sen beni zarara soktun, bende seni zarara sokacağım, seni savcılığa kredi kartını izinsiz kullanmaktan ötürü şikayet edeceğim tehdidinde bulundu.
banka kendisine neden bu kadar zaman sonra gelip itirazda bulunuyorsun demesi ve ilgili şahsın beni bu konuda tehdit etmesi ne ile sonuçlanır.
yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.
Cevap: İtiraz Süresi Geçmiş Kredi Kartı Kullanımı
Değerli arkadaşlar. Konu hakkında bilgilerinizi beklemekteyim.
teşekürker.
Merhaba arkadaşlar.
sorumun geçerliliği devam etmektedir. Cevaplandırabilirseniz çok sevinirim.
teşekürler.
Yapılan haracamaların parası ödendi ise, sorun nerede ?