Kayıp kimlikle kredi kartı çıkarılması
öncelikle selamları iletir bu siteyle binlerce insana vede bana yardımcı olacağınızdan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunarım
benim konum söyle ben nufus cüzdanımı kaybetmiş vede bu konuda zayi ilanınıda vermemiştim. fakat benim nufus cüzdanıma başka bi resim koyup sahte bir vergi levhasıyla bir bankadan kredi kartı çıkarmışlar. bir kere yakalamalı mahkemeye çıktım ve hakime bunu ben yapmadığımı söledim daha sonrada benden ayakta oturarak vede çömelik olarak imza örneklerimi aldılar. Mahkemede hakim sahte vergi levhasıyla kredi kartı suçunu işlediğimi söylemişti. şimdi 5. ayın 4 ünde mahkemem var ve ne olucağını bilemeyerek sıkıntılı bi sekilde beklemekteyim. ilk sorum bu mahkemede hakim tutuklama kararı veririmi ikinci sorumda celseler sonunda bu suçu işlediğim karar verilirse ne ceza alırım bu ceza paraya çevrilebilirmi. çünkü daha önceki bazı duyduklarımdan türk mahkemelerinden pek mantıklı kararlar çıkmadığını bilmekteyim. biraz uzun oldu belki ama inanın uykularımı kaçıran bir durum sözkonusu vede cevaplarınız için yeniden şimdiden teşekkürlerimi iletirim. saygılarımla