Aldığım ayakkabı yüzünden tırnaksız kaldım
Assalamu aleykum.İki ay once 5Mden Nike futbol ayakkabı aldım...Maç sırasında büyük acı hisettim..Başparmaklarım kanamaya başladı ve tırnaklarım mas-mavi oldular...Bu olaydan sonra fişimi aradım ama bulamadım...Kardeşime ayakkabımı verdim,ancak o da oynayamadı aynı sorunla karşılaştı..Yeni tırnaklarım çıktı ama deform oldular...
Sorum şu,acaba ben Nike karşı dava açabilir miyim?Sağolun.
Cevap: Aldığım ayakkabı yüzünden tırnaksız kaldım..
gecmis olsun. oncelikle sorunun ayakkabidan kaynaklandigini nasil anladiniz. Ayakkabida bir sorun mu var. Bu arada fisi bulamamaniz onemli degil. Eger odemeyi kredi kartiyla yaptiysaniz yada nakit nike vb firmalar sistemlerine isim soyisim yaziyorlar faturaya. sizden de istemis olmalari lazim.
Cevap: Aldığım ayakkabı yüzünden tırnaksız kaldım..
Hiçbir şekilde hak talep edebileceginizi sanmıyorum:D Gülüyorum çünkü profesyonel futbolcuyum ve bu dediğiniz sebep başına gelmeyen futbolcu yoktur, En fazla yapabileceginiz ayakkabınızı geri iade ederek (bunun içinde faturasını isteyecekler iade sebebini soracaklar ayagıma vurdu derseniz muhtemelen kabul olmaz kramponunuzun önüne makasla ufak bir yırtık açarsanız kabul görür yanlış anlamayın sizi sahtekarlıga teşvik etmiyorum ufakken yaşamış oldugum tecrübelerden dolayı yazıyorum) ya muadili bir ayakkabı seçmeniz ya da firmanın size ayakkabınız degerinde hediye çeki vermesidir.