Kredi Kefilliğinde Kefile Takip Yapılma Süre Aşımı
İyi Günler,
2009 yılında Tanıdığımın Banka Kredisine Kefil oldum. 2010 yılı eylül ayında taksitleri yatırmadığından Asıl Borçluya Takip başlatıldı. Borçlunun ödeme gücü olmadığından İlgili hukuk bürosu benden ödeme istedi. Ancak 2012 Nisan 18 tarihine kadar ne icra dosyasında ne tebligat olarak adıma açılmış ilgili kredi ile alakalı hiç bir takip başlatılmamış.
Kefillikte icra takip başlatma süresi diye birşey varmıdır.
Teşekkürler
Cevap: Kredi Kefilliğinde Kefile Takip Yapılma Süre Aşımı
Avukat değilim fakat bildiğim kadarıyla var.
Cevap: Kredi Kefilliğinde Kefile Takip Yapılma Süre Aşımı
Var önce asıl borçluyu iyice bakar ondan hiç alamayacağı olduğu zaman kefile yönelir yakınıma oldu biliyorum ve tüm borcu kefilden aldı banka süreç 6 ayda oldu yalnız 6 ayda icra için kağıt geldi üstünden de 4 ay sonra icra hem eve hemde maaşına yapıldı
- - - Updated - - -
Var önce asıl borçluyu iyice bakar ondan hiç alamayacağı olduğu zaman kefile yönelir yakınıma oldu biliyorum ve tüm borcu kefilden aldı banka süreç 6 ayda oldu yalnız 6 ayda icra için kağıt geldi üstünden de 4 ay sonra icra hem eve hemde maaşına yapıldı
- - - Updated - - -