Kişilerin huzur ve sükununu bozma
merhabalar benim sulh ceza mahkemesinde görülen kişilerin huzur ve sükununu bozmadan duruşmam var ilk duruşmaya katıldım ancak müşteki gelmediğinden hakim ekim ayına attı duruşmayı.mahkemeye yazılı savunma sundum ilk mahkemem ömrümde.daha önce hiç sabıkam yok.şikayetçi evini ve cep telefonu aradığımdan rahatsız olduğunu karakolda ifade ederek şikayette bulunuyor ancak şikayetçiyi ben aramadan önce şikayetçi bana 3 adet mesaj gönderiyor telefonu aç yardım edecem diye.bu mesajları karakolda yazmadılar bend e yazılı savunma sundum sim kartı duruşmaya götürdüm ancak katip telefona takınca mesajları bulamadı hakim tibe müzekkere yazılsın dedi bu ne anlama gelir ceza çıkma olasılığı nedir acaba hakim ilk duruşmada bana sormadan beraatimi veya hagb talep ederim dedi diye kendi yazdırdı.sim karttaki mesajlar benim kendi telefonuma takınca çıkıyor o gün duruşmaya telefon götürmemiştim sadece sim kart götürmüştüm müzekkere de tibe yazılan da mesaj içeriği çıkar mı teşekkür ederim bir de müşteki şikayeti çekerse dava düşer hakim görüş dedi tekrar telefonla r
arasam suç olur mu acaba teşekkür ederim
Cevap: kişilerin huzur ve sükununu bozma
değerli hukuki net üyeleri bir cevap yazabilirseniz çok sevinirim teşekkürler
Cevap: Kişilerin huzur ve sükununu bozma
TIB, mesajın ne zaman nereden hangi numaradan hangi telefon makinasıyla yollandığını söyleyebilir. Mesajda ne yazdığını değil.
Aynı şekilde sizin aramalarınız da çıkar.
Siz adamı kaç kere aradınız? O sizi aramadı mı bu sırada hiç? Beni arama falan demedi mi telefon görüşmelerinizde?
teşekkür ederim tabi ki o da aradı beni hem de 3 4 kez karakol kayıtında da tutanağa benim ve o şahsın aradığı yazıldı arama kelimesi falan kullanmadı sim karttaki mesajlar katip telefonuna taktı bulamadı ancak ben kendi telefonumda ve başka telefonda mesajları buluyorum bunları duruşma gününden önce dosyaya nasıl sunabilirim bir de benim ismim rehberinde kayıtlı onun kide benim telefon rehberimde karakolda bu kayıtta tutanağa geçirildi teşekkürler
sayın hukuki net üyeleri bir cevap alabilirsem inanın çok sevinirim teşekkürler
saygıdeğer arkadaşlar sizlerden ricam beraat alabilmem için bu dava da neler yapmalıyım siz değerli bilgilerinizi bekliyorum inanın çok zor durumdayım müşteki bana mesaj atıyor sonra da aradım diye şikayetçi oluyor durum buralara kadar geliyor lütfenbir yardımınızı bekliyorum