Merdiven Dairesi Temizliği

Binamız 4 katlı, 4 daireli, kapıcı yok. Merdiven dairesinin temizliğini sadece biz ve alt kat komşumuz yapıyor. Diğer 2 bina sakini bu zamana kadar merdiven dairesi temizliği yapmış değil. Artık bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşünüyorum. Merdiven dairesi temizliğinin belirli bir periyot dahilinde herkes tarafından yapılmasını nasıl sağlayabilirim? Şimdiden teşekkürler, saygılar...

Cevap: Merdiven Dairesi Temizliği

Temizlik için başkalarını zorlayamazsınız...
ücret karşılığı bu temizliği yaptırabilirsiniz.
Merdiven dairesi neresi oluyor....

Alıntı:

meraklıüye rumuzlu üyeden alıntı

Temizlik için başkalarını zorlayamazsınız...
ücret karşılığı bu temizliği yaptırabilirsiniz.
Merdiven dairesi neresi oluyor....

Apartmanın merdivenlerinden bahsediyorum. Sonuçta ortak kullanım alanı değil mi? Herkes temizliğinden sorumlu olmak zorunda. İsteyen kendi temizler, isteyen parasını verip temizletir.

Merdiven elektiriki ile birlikte temizlik ücretini de toplayın.
Ücret mukabili haftada bir defa dışarıdan birisine temizletebilirsiniz

Cevap: Apartman Merdiven Temizliği

Alıntı:

ozan_0073@hotmail.com rumuzlu üyeden alıntı

Binamız 4 katlı, 4 daireli, kapıcı yok. Merdiven dairesinin temizliğini sadece biz ve alt kat komşumuz yapıyor. Diğer 2 bina sakini bu zamana kadar merdiven dairesi temizliği yapmış değil. Artık bir şeyler yapmanın vakti geldiğini düşünüyorum. Merdiven dairesi temizliğinin belirli bir periyot dahilinde herkes tarafından yapılmasını nasıl sağlayabilirim? Şimdiden teşekkürler, saygılar...

bence hiç uğraşmanıza gerek yok. apartman temizlik şirketleri çok ucuz fiyata yapıyorlar zaten.

Cevap: Apartman Merdiven Temizliği

Tavsiyeleriniz için teşekkürler,
reklamlarınız... silindi.