iyi günler sayın hukukçular ve üye arkadaşlarım aranıza yeni katıldım ancak geliş sebebime vesil olan olay iyi olmadıda diye bilirim.
adım cemal izmirliyim.Sitenizde çok faydalı konular buldum. Eğer yardımcı olabilirseniz bi soru sormak istiyorum.Bir arkadaşım 6 ay önce iş başvurusu için bomboş a4ler imzlatmıştı. Sebebini sorduğumda bana iş yeri kendisi dolduracak imzan lazım sadece dedi bana. Bende şahsa güvendiğim için tereddütsüz imzaladım 2 adet a4tü. Bu arkadaşım dediğim düzenbaz bana oyun oynamış üzerini senet şeklinde doldurup vadesinide 01.04.2012 yazıp icraya vermiş. şuan asgari ücretle çalışıyorum 2.el yerli bir arabam var. şahıs bunlara icra koydurabilirmi? ayrıca benim böyle bir borcum olmadığını nasıl ispat edebilirim o kağıdı boş olarak verdiğimi nasıl belirtebilirim savcılığa şikayet etsem bi faydası olurmu çok mağdur oldum bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar lütfen şimdiden vereceğiniz cevaplar için çok teşekkür ediyorum. Allah yardımcı olmaya çalışanlardan razı olsun:(