Boşanma Davası (Yargıtay Temyiz Sonucu)
ben 07.28. 2010 tarihinde boşandım hakim maddi manevi tazminat ve nafaka taleplerini reddetti davacı tarafın o zamandan beri nafaka ödemiyordum .lakin temyize gittiler ve bugün duruşma oldu hakim tekrardan yoksulluk nafakasına hükmetti 100 tl olarak ve boşanma davası kesinleştiği tarihten itibaren aylık 100 tl davalıdan alınarak davacıya verilmesine karar verdi . şimdi ben 2010 temmuz 28ten sonraki 100 tl .lerin hepsini ödemek zorundamıyım . mahkeme sürerken 1.5 sene nafaka ödedim.tam mutlu oldum kurtuldum dedim şimdi tekrar nafaka çıktı birde arada 21 ay nafaka ödemediğim zaman var yani 2100 tl ediyor bizde temyize gideceğiz şimdi ben bu parayı ödeyemem şimdi ödemezsem ne olur ayrıca davacı nişanlandı ben şimdi onun yeni .çeyizinimi düzeceğim bir daha ödediklerim götürdükleri zaten 25bin tl civarındaydı .4 sene geçti hala kurtulamadım offf diyorum lütfen acil cevaplarmısınız
Cevap: Boşanma Davası (Yargıtay Temyiz Sonucu)
Allah yardımcın olsun dostum. Gerçekten zor bir durum bendede durum senden beter. Dikkat ettiğim konu hep mağdur olan erkekler. Sözde eşitlik var ama nedense ben bunu hiç göremiyorum. Kadın yıllarca her haltı yiyor adamın hayatını zehir ediyor boşanıyosun ama ömür boyu başına bela oluyor. Maddi manevi seni bitiriyor. bu kanunlar yapılırken hangi ruh hali içinde kimlerin katılımıyla yapılıyor merak ediyorum. Model aldığımız ülkelerde bile böyle kararlara rastlanılmıyor. Kadın 25 yaşında maddi durumu senden benden iyi ama yoksulluğa düşüyormuş!! Halbuki hayatını yaşıyor, eğleniyor, sevgilisi oluyor resmi nikah yapmıyor, aynı evide paylaşmıyor, zavallı mağdur olmuş erkekde uğraşıp duruyor adalet diye.. Burada alamadığımız haklarımızı inş ahirette alırız. ( Bu yorumum gerçekten mağdur olduğuna, haklı olduğuna inanan erkekler içindir )