158-f ve k suclarından agır cezada yargılanma
TCK 158 f ve k bendlerinden hakkımda agır cezadan devam eden yargılama var.Olay dolandırılan taraf gibi bende magdurum.Benim banka hesaplarıma gelen paraları bende farklı kişinin hesabına gönderdim.Sigortacılık ve komisyonculuk işiydi.Kiralama neticesinde.Ama benim parayı gönderdiğim kişi ve parayı gönderen firma birbirini tanıyor.Beni arada yakma politakasıyla dolandırdılar.Ben mahkemeye gelen parayı gönderdiğime dair dekontları ibraz ettim.Aldıgım parayı ödeyecegimi davacı kişilere ilettim.Ancak paranın hepsini istediklerinden kabul etmediler.Beni hala gercek dolandırıcılarla beraber yargılıyorlar. 1. Ceza alırsam hapis yatarmıyım.Daha önce sabıka falan hiçbirsey yok.Polis karakoluna bile gitmisliğim yok. 2.birde avukat tutmak istiyorum.Ortalama ne kadar toplamda avukatlık ücreti cıkar. Bu konuda bilgi verirseniz cok memnun olacagım.
Cevap: 158-f ve k suclarından agır cezada yargılanma
ben hicbir sekilde arada olan evraklara imza atmadım.Görmedim.Kesinlikle bir belge düzenlemedim.Sadece gelen parayı tedarikciye yolladım.O da kazık attı.Benim adıma benmişim gibi işlemler yapmış.