Merhaba benim bir alacağım var ama eğer bunu hukuki yoldan tahsil edebilirsem icra ya vericem.Yoksa ekstra masraf yapmak istemiyorum. Olay şu;
Bir arkadaşımın abisinin üstüne mağazası var.Çekleri yazılmasın diye çeşitli tarihlerde benden borç aldılar. Borcu da mağaza post makinasından kredi kartıyla verdim. Ekstrelerde o mağazanın post makinalarından 4650 TL işlem yapıldığını ispatlayabiliyorum. Borcunu ödeyecekti ama sürekli erteliyor. Son olarak bana senet teklif etti. Ancak abisi o gün orda olmadığı için gittiğimde senedi verdi ama kendisi imzalamış. Senet 15 Mayıs 2012 tarihli..abisi onun imzası benim imzam dedi ve senet tarihinde borcumu ödeyeceğim dedi. Ama güvenmiyorum ve kartlarıma da faiz biniyor. Ben kredi kartı ekstrelerimle ilamsız icra takibi yapabilirmiyim? Bana derler mi sen alışveriş yapmışsın diye.Elimde sahte imzalı bir senet var.Durum bu..Bu senet yüzünden cumhuriyet başsavcılığına gidicem dedim.Korktular gerek yok günü gelince ödeyeceğiz diyorlar. Böyle anlaşmamıştık ben hemen tahsilini istiyorum.Bu parayı bu yolla alabilirmiyim. Saygılarımla..