-
Tabibler odası?
Mrb bir ilacın araştırılması için özellikle belirteyim epilepsi ilacının karşı davacı tarafca tabibler odasına gönderilmesinde çıkabilecek durumlar ne olabilir. İlaç kaydım eczanede yok. Sadece tedavi gördüğüm bir hastanede vardı bunu tabibler odası ortaya çıkarıp tebligat ile gönderirmi. Yoksa sadece ilacın etkileri vs. mi gönderilir acaba. Şimdiden tşk
-
Cevap: Tabibler odası?
Tabipler odasının ilaçları incelemedeki rolü, eczanelerde yapılan kayıtların SGK sistemine girilmesindeki bazı aksaklıklar yüzünden özellikle elektrik kesintilerinde bilgisayarlarda yaşanan sorunları çözebilecek bir yöntem olarak kesintisiz güç kaynakları önerilmektedir.
-
Ben tam olarak anlamadım şimdi hastane araştırması değilde ilacın eczaneden araştırmasınımı kasdettiniz. ilaç kaydı hiçbirşekilde kullandığıma dair kayıt yok eczanede. Avukatları o zaman eczane araştırmasından sonra tabibleri istemiş olabilirmi
-
Hakim ayrıca red edeceği davayı bir duruşma öncesinden söyleyebilirmi veya avukatlara duruşma sonrasında mesala sohbet esnasında falan bilgi verebilirmi böyle birşey olabilirmi
-
Alıntı:
gamzelim_ rumuzlu üyeden alıntı
Ben tam olarak anlamadım
Ben sizin yazdığınız ilk mesajdan hiç ama hiç bir şey anlamadım ki :)
-
Yani şöyle söyleyim Epilepsi ilacı kullanmak boşanmada bir delilmidir. Boşanmak için sebepmidir. Tabipler odası başkanlığına karşı davacı taraf kullandığım epilepsi ilaçlarını gönderdi bundaki amaç ne olabilir neden gönderme gereğinde bulundu ve ordan gelecek belgede aleyhime ne gibi sonuçlar çıkabilir. Eczane kayıtları tabipler odası tarafından incelenirmi? Anlayabildinizmi :)